Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Ozolniekos un Sportacentrs.com tiešraidē Latvijas kausa izcīņa

Jānis Celmiņš

Nedēļas nogalē Ozolniekos un Sportacentrs.com tiešraidē Latvijas kausa izcīņa
"Poliurs / Ozolnieki" volejbolisti kausu izcīnīja pirms gada
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Jau šajā nedēļas nogalē Ozolnieku Sporta namā risināsies 2011. gada Latvijas kausa izcīņa volejbolā. Sestdien ieplānoti abi pusfināli, svētdien – fināls. Tikmēr Limbažos risināsies cīņa par „Mazo kausu”.

Par „Latvijas Kausu” cīnīsies astoņas komandas – četras „Schenker” līgas (Daugavpils Universitāte, VK Biolars, Poliurs/Ozolnieki, Lāse-R/Rīga), viena no Nacionālās līgas (SK Limbaži) un trīs komandas no Pirmās līgas (LSPA, Rundāle/Bauska un Ziemeļkurzeme).

Tā kā „Latvijas Kausa” sacensībās piedalās četras „Schenker” līgas komandas un četras zemāka līmeņa komandas, tad pēc „final four” principa tiks izspēlēts Lielais un Mazais kauss. Par Lielo kausu cīņa notiks 10., 11.decembrī Ozolniekos (Ozolnieku SN, Stadiona iela 5), bet par Mazo Kausu 10. decembrī Limbažos (Limbažu 3.vsk, Parka iela 38).

Cīņa par lielo kausu sāksies jau sestdien, kad tiks aizvadītas abas pusfinālu cīņas. Pirmajā no pusfināliem (pulksten 16.00) „Lāse-R / Rīga” mērosies spēkiem ar „Biolars” komandu, bet pulksten 18.00 šī brīža Latvijas kausa īpašnieki „Poliurs / Ozolnieki” un „Daugavpils Universitāte”.

Fināls risināsies svētdien. Tā sākums pulksten 16.00, tiešraide portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom interaktīvā televīzija, 411.kanāls).

Iepriekšējo sezonu kausu ieguvēji:

2010. gads Poliurs/Ozolnieki
2009. gads Lāse-R/Rīga
2008. gads VK Rīga/Lāse-R
2007. gads VK Biolars/Ozolnieki
2006. gads SK Rīga
2005. gads SK Rīga/LU Inčukalns

     [+] [-]

, 2011-12-08 14:39, pirms 13 gadiem
Baidieties no Daugavpils! ahahahaah ahaahahh
mani ļaunie smiekli