Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Labāko četriniekā trīs Brazīlijas dueti

Jānis Celmiņš

Labāko četriniekā trīs Brazīlijas dueti
Foto: fivb.com

Ar Brazīlijas duetu triumfu Polijā noslēdzies kārtējais FIVB Pasaules kausa posms pludmales volejbolā dāmu duetiem. Pirmo vietu izcīnīja sacensībās ar otro numuru izliktās Anna Paula un Šelda (attēlā) no Brazīlijas.

Polijas kūrortā Stare jablonki notiekošajā FIVB Pasaules kausa posma labāko četru duetu skaitā iekļuvuši trīs Brazīlijas un viens ASV duets.

Pusfinālos Anna Paula / Šelda apspēlēja (2:0) citu Brazīlijas duetu Renatu / Talitu, bet amerikānietes Vačoldera / Ternere guva virsroku (2:0) pār Mariju Klāru / Karolu.

Tādejādi finālā iekļuva sacensību otrais un sestais izliktais duets. Vispirms cīņā par trešo vietu Marija Klāra / Karola 43 minūšu laikā ar 2:0 (21:19, 22:20) apspēlēja Renatu / Talitu un ieguva trešo vietu, bet finālā viņu tautietes Anna Paula un Šelda pārliecinoši ar 2:0 (21:19, 21:16) bija pārākas pār amerikānietēm Vačolderi un Terneri.

Rīt Polijā noslēgsies arī turnīrs vīru duetiem. Arī tajā šonedēļ dominējuši brazīlieši. Labāko četru duetu skaitā gan iekļuvuši "tikai" divu šīs valsts dueti - Emanuals / Rikardo un Harlejs / Pedro. Finālā gan iekļūs tikai viens no šiem duetiem, jo viņu ceļi rīt krustosies jau pusfinālā. Otrā pusfinālā spēkiem mērosies Šahts / Slaka (Austrālija) un Lario / Gavira (Spānija).

Augsto 7. vietu Polijā izcīnījuši mūsu ziemeļu kaimiņi igauņi Kristaians Kaiss un Rivo Vesiks.

Izmantotie resursi:
fivb.com