Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitāns atsvaidzinājis kājas savainojumu

Jānis Celmiņš

Celitāns atsvaidzinājis kājas savainojumu
Gundars Celitāns
Foto: Romaulds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas volejbola izlases līderis Gundars Celitāns, kurš šo sezonu aizvada Turcijas klubā "Ziraat Bank" atkal ir atsvaidzinājis neseno kājas savainojumu un pēdējo spēli aizvadīja pateicoties pretsāpju līdzekļiem.

Jau ziņojām, ka Celitāna pārstāvētā Ankaras "Ziraat Bank" komanda iekļuvusi Turcijas čempionāta finālā. Pusfināla sērijā "Ziraat Bank" ar 3:0 pieveica "IBB" vienību, bet Latvijas izlases līderis aizvadīja trīs lieliskas spēles, trijās spēlēs gūstot attiecīgi 27, 29 un 27 punktus.

Viss gan nav tik labi kā vēsta statistikas ailes. Kā portālam Sportacentrs.com pavēstīja pats Celitāns, atkal radušās problēmas ar kāju. "Atkal sāp kāja, laikam par agru atsāku treniņus… Pēdējās spēles atkal bija jāspēlē uz špricēm."

Jau ziņojām, ka sezonas vidū Gundaru nomocīja vecais pleca savainojums ar kuru izdevās tikt galā, taču Eirokausu turnīra spēlē pret Jāņa Šmēdiņa pārstāvēto Berlīnes "SCC" komandu Celitāns savainoja kājas augšstilba muskuli.

Šobrīd Turcijas čempionātā vel norit otra pusfināla sērija, taču finālsērijas pirmo spēli "Ziraat Bank" komanda varētu aizvadīt jau nākamajā pirmdienā vai vēlākais trešdienā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja