Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitāna klubam vēl viens zaudējums

Jānis Celmiņš

Celitāna klubam vēl viens zaudējums
Gundars Celitāns
Foto: www.belogorievolley.ru

Sesto zaudējumu Krievijas volejbola Superlīgā šodien piedzīvojusi latvieša Gundara Celitāna pārstāvētā "Lokomotiv Belogorje" komanda, kas izbraukumā ar 0:3 piekāpās "Fakel" klubam.

Sestās kārtas spēlē Gundara Celitāna pārstāvētais Belgorodas klubs tikās ar Borisa Kolčina trenēto "Fakel" komandu un diemžēl piedzīvoja sāpīgu zaudējumu ar 0:3 (19:25, 16:25, 23:25).

Arī Celitāns neaizvadīja savu labāko spēli šosezon. Viņa kontā pieci punkti un lietderības koeficients mīnus viens.

Jau ziņojām, ka iepriekšējā līgas spēlē traumu guva Belgorodas kluba libero pozīcijas spēlētājs Alans Domingošs un klubs palika bez libero pozīcijas spēlētāja. Caurumus pagaidām aizlāpa Aleksandrs Kosarjevs, bet vai viņš būs pilnvērtīgs palīgs arī nākamajā spēlē CEV kausa izcīņā?

CEV kausa izcīņas otrās kārtas pirmajā spēlē 10. decembrī "Lokomotiv" izbraukumā tiksies ar trīs latviešu Viktora Koržeņeviča, Salvja Cielava un Normunda Veinberga pārstāvēto "Santasport" komandu.

Izmantotie resursi:
belogorievolley.ru

     [+] [-]

, 2008-12-07 11:35, pirms 16 gadiem
izskatās, ka komandā nopietna krīze