Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jaunumi no "Poliurs / Biolar" komandas

Jānis Celmiņš

Tuvojoties volejbola sezonai Ozolnieku "Poliurs" / "Biolar" volejbola komanda ir paziņojusi par jaunumiem komandas sastāvā. Jautājums par Aivara Siļutina pāreju uz Ozolnieku klubu joprojām nav atrisināts.

Komandas trenerim Jurijam Deveikusam nākošajā sezonā palīdzēs pazīstamais volejbola speciālists Zigismunds Grigoļunovičs. Komandai pievienojies bijušais Latvijas izlases spēlētajs Vadims Kardašs. Līgumi parakstīti ar pagājušās sezonas pamatsastāva spēlētājiem Andreju Baburovu, Andreju Jamrovski un citiem.

Neskatoties uz Ozolnieku komandas izplatīto un presē parādījušos informāciju par Aivara Siļutina pievienošanos Ozolnieku "Poliurs Biolar" komandai, šim spēlētājam joprojām ir līgums ar sporta klubu "Cēsis" un pagaidām nav nekāda pamata uzskatīt, ka šim spēlētājam būs iespējas pārstāvēt Ozolnieku klubu.