Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Fanus no "Cukurfabrikas" vedīs īpaši norīkots autobuss

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Fanus no "Cukurfabrikas" vedīs īpaši norīkots autobuss
Laukuma sagatavošanas darbi
Foto: facebook.com/LatvijasIzlase

Svētdien, 9.jūnijā Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā, pl.17.00 Latvijas vīriešu volejbola izlase aizvadīs izšķirošo spēli par iekļūšanu Eiropas čempionāta finālturnīrā ar Turcijas valstsvienību. Šobrīd notiek laukuma sagatavošanas darbi, bet mača dienā līdzjutēju ērtībām no pieturas "Cukurfabrika" kursēs īpaši norīkots autobuss, informē Latvijas Volejbola federācija.

Eiropas čempionāta izšķirošās kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē Latvijas izlase izbraukumā piekāpās Turcijas vienībai (0-3), tomēr atbildes spēlē savā laukumā Jelgavā būs iespēja nospēlēt labāk, revanšēties un tad jau "zelta setā" izcīnīt kāroto ceļazīmi uz finālturnīru. Lai mūsu izlase iekļūtu finālturnīrā, Jelgavā būs jāuzvar 4 seti, t.i. spēle un uzreiz pēc spēles papildus sets līdz 15 punktiem (vai ar 2 punktu pārsvaru), ko sauc par "zelta setu".

Ja kādi fani 9.jūnijā no Rīgas uz Jelgavu atbalstīt vīriešu izlasi nolēmuši doties ar vilcienu, tad Latvijas Volejbola federācija piedāvā to darīt ar vilcienu, kas no galvaspilsētas iziet plkst. 14.30. Pieturā "Cukurfabrika" būs īpaši norīkots autobuss, kas savas ietilpības robežās līdzjutējus aizvedīs līdz Zemgales Olimpiskajam centram!

Fani tiek aicināti kuplā skaitā atbalstīt mūsu izlasi, šī ir vēsturiska iespēja pēc 18 gadu pārtraukuma atkal tikt uz Eiropas čempionāta finālturnīru.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

  +2 [+] [-]

, 2013-06-05 16:03, pirms 11 gadiem
Labs darbs

  +1 [+] [-]

, 2013-06-05 16:06, pirms 11 gadiem
cukurfabrikas faniem ar vienu autobusu būs par šauru, silti iesaku organizēt papildus reisus!

  +1 [+] [-]

, 2013-06-05 18:13, pirms 11 gadiem
Labāk būtu veduši līdz Cukurfabrikai