Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Piektās vietas liktenis var būt skaidrs jau šodien

Jānis Celmiņš

Piektās vietas liktenis var būt skaidrs jau šodien
SK "Cēsu Alus" volejbolisti
Foto: Romualds Vambuts

Šodien Latvijas volejbola čempionātā tiks izspēlētas divas spēles. Otrajā sērijas spēlē par trešo vietu Ozolniekos tiksies VK "Biolars/Ozolnieki" un SK "Rīga", bet par piekto vietu Daugavpilī spēlēs VK "Ezerzeme/DU" un SK "Cēsu Alus".

Sērijā par trešo vietu rezultāts šobrīd ir 1:0. Jau ziņojām, ka pirmajā sērijas spēlē SK „Rīga” volejbolisti SN Daugava ar 3:2, vairāk kā divu stundu ilgā cīņā apspēlēja „ožus”. Šī spēle atmiņā palikusi ar trim saspringtiem pirmajiem setiem, kuri noslēdzās ar vienādu rezultātu (31:29), kas volejbolā nav bieža parādība.

Otrā sērijas spēle šodien Ozolnieku sporta centrā sāksies pulksten 18.00. Pēdējo reizi, kad rīdzinieki viesojās Ozolniekos (Schenker līgas spēle par piekto vietu), viņiem nācās atzīt savu pretinieku pārsvaru. Kā būs šodien? Sērija rit līdz kāda no komandām izcīna trīs uzvaras.

Arī sērijā par piekto vietu šodien tiks izspēlēta otrā spēle. Pirmajā pārliecinoši uzvarēja SK „Cēsu Alus” volejbolisti (3:0), taču kā rāda prakse, tad Daugavpilī grūti klājas visiem. Atšķirībā no sērijas par trešo vietu, te uzvarēs komanda, kura pirmā izcīnīs divas uzvaras. Vai SK „Cēsu Alus” sēriju noslēgs jau šodien? Spēles sākums DVS sporta zālē pulksten 16.00.

Sērijas par trešo vietu kalendārs:

5. aprīlis, pl.18.00 Ozolnieku, SN Biolars/Ozolniki – SK Rīga
9. aprīlis, pl.19.00 SN Daugava, SK Rīga – Biolars/Ozolnieki
11. aprīlis, pl.18.30 Ozolnieku SN, SN Biolars/Ozolniki – SK Rīga (ja nepieciešams)
12. aprīlis, pl.18.00 SN Daugava, SK Rīga – Biolars/Ozolnieki (ja nepieciešams)

Sērijas par piekto vietu kalendārs:

5. aprīlis, pl. 16.00 DVS sporta zāle VK Ezerzeme/DU – SK Cēsu Alus
9. aprīlis, pl. 19.00 Cēsu 2. pamatskola sporta zāle, SK Cēsu Alus – VK Ezerzeme/DU (ja nepieciešams)