Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Viru volejbolistiem uzvara pirmā apļa pēdējā spēlē

Jānis Celmiņš

Ceturtdien tika izspēlēta pēdējā "Schenker" volejbola līgas pirmā apļa spēle. Tajā "Viru" VK ar 3:0 apspēlēja "Aeroc Rakvere" volejbolistus un turnīra tabulā pakāpās uz sesto vietu.

Pēdējā pirmā apļa spēlē Viru volejbolisti izbraukumā Rakverā ar 3:0 (25:21, 25:17, 25:23) apspēlēja vietējo "Aeroc Rakvere" komandu.

Diemžēl joprojām nekur nav pieejama spēles statistika un jāsaka, ka tā šosezon nav pirmā reize, kad kaut cik operatīvi pēc spēles būtu pieejami "cipari un skaitļi" par kādu no "Schenker" volejbola līgas spēlēm. Kopš brīža, kad Rakverē tika gūts pēdējais punkts pagājušas jau vairāk kā četras stundas, taču statistikas joprojām nav...

Pēc "Schenker" līgas pirmā apļa spēlēm vadību līgas turnīra tabulā joprojām saglabā divi Igaunijas klubi - "Tartu Pere leib" un "Selver". Tām seko VK "Rīga / Lāse-R" un "Parnu" VK.

Izmantotie resursi:
volley.ee

     [+] [-]

, 2008-12-05 00:09, pirms 16 gadiem
Pilnīgi piekrītu Tev Jāni... Ir dzirdēts un redzēts, ka dažas komandas pat atļaujas ierakstīt spēli video un tikai pēc tam skatoties video sarakstīt statistiku. It kā jau nav tā statistika tik svarīga, lai to iegūtu uzreiz pēc spēles, bet cik es zinu, tad ir nolikumā rakstīts, kādā laikā pēc spēles tai jābūt pieejamai.

     [+] [-]

, 2008-12-05 00:52, pirms 16 gadiem
Viru šogad pārsteidz!!!

     [+] [-]

, 2008-12-05 08:30, pirms 16 gadiem
Jāni Celmiņa kungs - Tā pilsēta latviešu valodā saucās Veri!!! Ielāgo lūdzu, uz visiem laikiem. Viru ir pakaļdarinājums krieviem un tad arī ne precīzs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-05 12:17, pirms 16 gadiem
Viru skan labāk, taka atpi.ies!!!!
Kada šķirba kā raxta, tas nemaina spēles rezultātu...
Un kuro reizi jau tu to piemini, Nu baigi paspideji ar savām zināšanām!!!
ŽETONS tev !!!