Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Ozīši" eksaminēs "Selver"; daugavpiliešiem jāapspēlē "Valio Voru"

Jānis Celmiņš

"Ozīši" eksaminēs "Selver"; daugavpiliešiem jāapspēlē "Valio Voru"
"Selver" galvenais treneris Avo Kēls
Foto: etv.ee

„Schenker” volejbola līgā šovakar paredzēts izspēlēt divas spēles. Abas tās risināsies Latvijas volejbola laukumos. Ozolniekos vietējā „Poliurs” komanda uzņems Igaunijas vicečempionus Tallinas „Selver” volejbolistus, bet „Daugavpils Universitāte” savā laukumā lūkos paņemt trīs punktus pret „Valio Voru”.

Tā nu sanācis, ka varenās „Selver” komandas pirmā viesošanās Latvijā šosezon iekritusi Ozolniekos. Lai gan bija plānots, ka pēdējo gadu daudzkārtējie „Schenker” līgas čempioni aizvadītajā nedēļā viesosies Daugavpilī, mačs Eirokausu turnīra mača dēļ tika pārcelts un „Selver” uz Latviju ceļu pirmo reizi mēro tikai šodien.

Četrās līdzšinējās sezonas spēlēs tallinieši tikuši pie trim panākumiem četrās spēlēs un arī vienīgais zaudējums pret „Biolars/Jelgava” komandu uzskatāms par negadījumu. Tobrīd komanda gatavojās mačam Eirokausu turnīrā un tā kā šo maču klātienē bija ieradušies vērot arī somu kluba „VaLePa” pārstāvji, Avo Kēls spēlēja paslēpes. Rezultātā nācās zaudēt jelgavniekiem – 0:3. Slēpšanās no somiem gan neko labu nenesa, jo pēc uzvaras savā laukumā (3:2), viesos Krastiņu ģimene, Ansis Medenis un Somija izlases „pusīte” Olli Kunneri visu salika pa plauktiņiem, uzvarot gan mačā (3:0), gan vēlāk arī „zelta setā”. Tas nozīmē, ka „Selver” dalība CEV kausā noslēgusies.

Arī „Poliurs / Ozolnieki” komanda pagaidām nepārliecina. Lai gan atmosfēra komandā un sastāvs sķiet pietiekami simpātisks, komanda pagaidām nespēlē. Septiņos mačos trīs uzvaras, kas komandai dod septīto vietu un domājams, ka vadība no komandas gaidīja ko vairāk. Jāņem vērā, ka sezonas izšķirošie notikumi vēl tālu priekšā un šobrīd šaut visu pulveri nebūtu pareizi, turklāt komandai jāsaspēlējas, mierina Ozolnieku pārstāvji.

Maču abas komandas šovakar Ozolnieku Sporta namā uzsāks pulksten 18.00 un domājams, ka tribīnes sestdienas vakarā būs pārpildītas.

Tikmēr DU volejbolisti, kuri vakar atzina TTU pārākumu šovakar savā laukumā uzņems nešaubīgi līgas vājāko komandu „Valio Voru”, kura pagaidām cīnās bez uzvarām. Jā, daudz panākumu nav arī daugavpiliešiem, taču komanda kopumā kļuvusi nobriedušāka un zaudējums pret vājāko līgas komandu šovakar tiks uzskatīts par fiasko. Arī šī mača sākums pulksten 18.00.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-03 13:06, pirms 12 gadiem
Kāpēc virsrakstā ir raksīts "daugavpiliešiem",komandā NAV tikai daugavpilieši,tāpēc,manuprāt,būtu jāraksta DU!!!!!

     [+] [-]

, 2012-11-03 22:05, pirms 12 gadiem
cvitochiks rakstīja: Kāpēc virsrakstā ir raksīts "daugavpiliešiem",komandā NAV tikai daugavpilieši,tāpēc,manuprāt,būtu jāraksta DU!!!!!
Tapēc ka Daugavpils Universitāte, un spēlētāji kuri trenējas Daugavpilī