Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ozīši uzvar arī trešajā spēlē un izcīna Latvijas volejbola bronzu

Ozīši uzvar arī trešajā spēlē un izcīna Latvijas volejbola bronzu
"Poliurs/Ozolnieki"
Foto: Volejbols.lv

Šodien pie Latvijas volejbola čempionāta bronzas godalgām tika "Poliura/Ozolnieku" volejbolisti, kas uzvarēja arī sērijas trešo maču pret Daugavpils Universitāti (3:0).

Sērijas pirmajās divās spēlēs ozīši zaudēja tikai vienu setu – cīņa par bronzu sākās ar "Poliura/Ozolnieku" uzvaru trīs setos, bet Daugavpilī mājinieki piekāpās četros setos. Šodien Ozolniekos laukuma saimnieki atkal uzvarēja trīs setos, nodrošinot panākumu arī visā sērijā.

Pirmo setu "Poliura/Ozolnieku" volejbolisti uzvarēja ar 25:21, otrajā bija pārāki ar 25:20, bet trešajā neatstāja variantus daugavpiliešiem ar 25:16. 27 punktus uzvarētāju labā guva Gatis Garklāvs, bet 10 pievienoja Armands Āboliņš. Daugavpils Universitātes sastāvā ar 15 punktiem rezultatīvākais bija Ēriks Baiks.

Aizparīt tiks aizvadīta arī trešā finālsērijas spēle. Sērijā līdz trim uzvarām ar 2:0 šobrīd vadībā ir "RTU/Robežsardzes" volejbolisti, kas abās spēlēs kopā pret "Biolaru/Jelgavu" ir zaudējuši tikai vienu setu.

Izmantotie resursi:
volley.ee

     [+] [-]

, 2014-04-02 23:48, pirms 10 gadiem
Vismaz kaut kāds pieciņš šitiem neveiksminiekiem sogad