Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

VK "Biolars / Ozolnieki" apspēlē daugavpiliešus

Jānis Celmiņš

VK "Biolars / Ozolnieki" apspēlē daugavpiliešus
VK Biolars / Ozolnieki volejbolisti

Trešo uzvaru "Schenker" volejbola līgas 2008./2009. gada sezonā izcīnījuši VK "Biolars / Ozolnieki" volejbolisti. Viņi šovakar savā laukumā ar 3:0 guva virsroku pār VK "Ezerzeme / DU".

Ozolnieku klubs spēli savā laukumā šovakar aizvadīja ļoti veiksmīgi un izcīnīja pārliecinošu uzvaru par Daugavpils "Ezerzeme / DU" komandu ar 3:0 (25:18, 25:16, 25:17). Spēli mājinieki aizvadīja ļoti pārliecinoši un laukumā tika gandrīz visi komandas spēlētāji.

Rezultatīvākie spēlētāji VK "Biolars / Ozolnieki" rindās bija Andrejs Jamrovskis un Raimonds Vilmanis. Jamrovskim 17 punkti (4 eisi), Vilmanim 14 punkti (puse no tiem gūti ar bloku).

Tādejādi "ozīši" izcīnījuši trešo uzvaru sešās sezonas spēlēs un ar 12 punktiem turnīra tabulā šobrīd pakāpušies uz trešo vietu, bet daugavpilieši joprojām ir priekšpēdējie.

Svētdien "Schenker" līgā tiks izspēlētas vēl četras spēles. Divas no tām risināsies Latvijas volejbola laukumos. Rīgā Olimpiskajā sporta centrā (pl. 17.00) VK "Rīga / Lāse-R" uzņems viesus no Daugavpils, bet Kuldīgas sporta centrā (pl. 15.00) spēkiem mērosies mājinieki SK "ELVI / Kuldīga" volejbolisti un līgas debitanti "Armijas" VK.

Vēl divas spēles risināsies Viļņā un Tallinā. "Cēsu Alus" volejbolisti rīt aizvadīs spēli Viļņā, kurā mērosies spēkiem ar vietējo "Flamingo Volley" komandu, bet Tallinā "TTU" komanda mērosies spēkiem ar "Tartu Pere Leib".

Izmantotie resursi:
volejbols.lv