Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pēdam 17 punkti pirmajā "play-off" spēlē

Jānis Celmiņš

Pēdam 17 punkti pirmajā "play-off" spēlē
Jānis Pēda priekšplānā
Foto: pallavololoreto.it

Zaudējumu Itālijas volejbola čempionāta A2 līgas "play-off" pirmajā spēlē piedzīvojusi Jāņa Pēdas pārstāvētā "Esse-Ti Carilo" komanda, kas savā laukumā ar 2:3 atzina "Premier Hotels" kluba pārākumu. Latvieša kontā 17 gūti punkti.

Pēc pirmajiem trim setiem rezultāts bija 2:1 par labu Jāņa Pēdas pārstāvētajam klubam. Arī trešo setu "Esse-Ti Carilo" klubs iesāka veiksmīgi un ilgu laiku turējās divu līdz trīs punktu vadībā, taču galotnē atzina savu pretinieku pārākumu ar 28:30. Arī piektajā izšķirošajā setā latvieša klubs piedzīvoja zaudējumu ar 9:15 un visā spēlē bija spiests atzīt pretinieku pārākumu ar 2:3.

Jānis kā pēdējā laikā ierasts bija rezultatīvs un kopā gūdams 17 punktus bija sevis pārstāvētā kluba rezultatīvākais spēlētājs.

"Esse-Ti Carilo" klubs sērijā līdz divām uzvarām nu nonācis zaudētājos ar 0:1. Otrā sērijas spēle risināsies 4. maijā, kad spēle risināsies "Premier Hotels" komandas laukumā.

Izmantotie resursi:
legavolley.it