Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Video: Bārtulis par izlasi, NHL laiku, Vladivostoku, spēlētāju lomām...

Andris Liepa
Andris Liepa
Piedāvājam Jāņa Celmiņa sarunu ar Vladivostokas “Admiral” komandas aizsargu Oskaru Bārtuli, kurš arī šopavasar Latvijas izlases rindās pasaules čempionātā nestartēs. Sarunas laikā Oskars atceras laiku, kad vēl grieza NHL laukumu ledu, Stenlija kausa izcīņas finālsēriju, stāsta par savu pieredzi KHL klubos, dzīvi Vladivostokā, lomām dažādu komandu sastāvos, kā arī to, cik tuvu stāvējis Latvijas izlases trenera meklējumiem un Frēdriku Stilmanu (Vladivostokas “Admiral”), kura vārds arī ticis locīts potenciālo Latvijas valstsvienības vadītāju kontekstā.

Sarunas fragments šeit: Bārtulis atklāj iemeslus, kāpēc šopavasar...

Sarunas garums: 46 minūtes
Vērtējums: +8
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-16 18:10, pirms 8 gadiem
Play Off spēle ar Ļevu Doņeckā.. vai tad viņi tajā gadā play off nespēlēja ar Rīgas Dinamo kad tur tas viss sākās? Man liekas ka pat 7to spēli pārcēla toreiz no Doņeckas uz Bratislavu!

     [+] [-]

, 2016-03-16 18:23, pirms 8 gadiem
Sanāk tāda reāla krāpšanās ar nodokļiem.. sportists samaksā no sava līguma nodokļus (kas ir normāli), bet klubs uzmet naudu pa virsu kas kompensē šo summu kuru sportists nomaksājis nodokļos no savas kabatas.. tad kas maksās nodokļus no tās summas ko klubs uzmet pa virsu kā nodokļu kompensāciju? Klubs vai sportists? Njāā, Krievija - viss ir iespējams!

  +3 [+] [-]

, 2016-03-16 21:27, pirms 8 gadiem
Tādas divējādas sajūtas - no vienas puses, čali var saprast, uztraukums par savu veselību (ņemot vērā, ka jau ir hroniskas problēmas) un tālāko karjeru, tā ir normāla cilvēka reakcija - no otras puses, es vēl labi atceros 90.-to gadu un 2000.-šo sākuma gadu izlasi, kad veči PČ spēlēja ar lauztiem pirkstiem un sarautām saitēm, tad viņiem izlasē spēlēt bija svarīgāk...
Protams, tad bija citi laiki, bija daudz lielāka nozīme prēmijām un iespējai sevi atrādīt, lai sameklētu darbu, utt., arī tad netrūka visādu skandālu - bet kaut kā tomēr tā laika veči šķita sīkstāki.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-16 22:42, pirms 8 gadiem
zzk rakstīja: Tādas divējādas sajūtas - no vienas puses, čali var saprast, uztraukums par savu veselību (ņemot vērā, ka jau ir hroniskas problēmas) un tālāko karjeru, tā ir normāla cilvēka reakcija - no otras puses, es vēl labi atceros 90.-to gadu un 2000.-šo sākuma gadu izlasi, kad veči PČ spēlēja ar lauztiem pirkstiem un sarautām saitēm, tad viņiem izlasē spēlēt bija svarīgāk...
Protams, tad bija citi laiki, bija daudz lielāka nozīme prēmijām un iespējai sevi atrādīt, lai sameklētu darbu, utt., arī tad netrūka visādu skandālu - bet kaut kā tomēr tā laika veči šķita sīkstāki.
Un tajā laikā izlasē spēlēja liela daļa ja tā var teikt - "adoptēti" - krievu hokejisti kuri vismaz hokeja laukumā Latvijas vārdu turēja augstā godā!
restorāni Rīgā - saņem atlaides