Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2669, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Blūms

Video: Pareizais viedoklis: Sievietes nevar laist uz ledus. Olga, paldies tev!

"Vienos vārtos" komanda turpina baudīt pasaules hokeja batālijas Čehijas galvaspilsētā Prāgā un paust "pareizo viedokli". Šodien Jānis Matulis un Jānis Celmiņš spriež par Latvijas izlases sniegumu mačos ar Vāciju un Austriju. Tā nu sanācis, ka kārtējā tikšanās ar vīriem jau otro reizi notiek pēc mūsu izlases uzvaras, šoreiz pār Austriju. Šoreiz par disciplīnu, sievietēm uz ledus, izredzēm pret Franciju... Video garums: 14 minūtes.

, 2015-05-10 19:31, pirms 9 gadiem
Kur alus?
, 2015-05-10 20:09, pirms 9 gadiem
Alens rakstīja: Kur alus?
Matulim nebija noskanojums alinam.
, 2015-05-10 22:01, pirms 9 gadiem
Īstenībā es priecātos, ja Matuļa kungs uzrakstītu tādu kopsavilkumu par mūsu izlases gaitām PČ visos šos gados, kad esam elitē. varētu būt pielikumā statistika no katra čempionāta. Citādi līdzjutējiem ir īsa atmiņa un daudzi uz Beļavska fona slavina Nolanu, piemirstot arī to čempionātu, kad Nolana vadība bija zāģu sērija uz nullēm.
Es paskatījos pēdējo 10 gadu čempionātu rezultātus un secinu to pašu ko Matulis saka, ka mums pārāk bieži mainās treneri, kuri nespēj iepazīt spēlētājus un līdz ar to rezultāti ir kā pa kalniem. Īsti nevienam trenerim ilgākā laika posmā nav izdevies sevi pierādīt.
, 2015-05-12 11:44, pirms 9 gadiem
Kas tā par stulbu muldēšanu (ceru, ka tas bija neveikls joks) par to, ka pie zaudējuma un veiksmes zaudēšanas bija žurnāliste treniņā uz ledus ... tad jau ledus tīrītājas arī visām citām komandām arī veiksmi novērš ...

Tam nu gan nav nekāds sakars ar to, kāda ir varēšana, vai - pareizāk sakot - nevarēšana komandai.