Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Svētdien notiks "Sportlat" Valmieras maratons

Andrejs Siliņš

Svētdien notiks "Sportlat" Valmieras maratons
Foto: valmieras-maratons.lv

Svētdien, 19. septembrī, Valmierā norisināsies jau ceturtais Sportlat Valmieras maratons, kura galvenais atbalstītājs jau otro gadu ir Hanzas Maiznīca. Arī šogad Hanzas Maiznīca visus cienās ar savām īpašajām sviestmaizēm un aicinās skriet Hanzas Maiznīcas pusmaratona distanci – 21,097 km.

"Jau tagad ir skaidrs, ka skrējēju un ari atbalstītāju skaits šogad būs lielāks nekā pērn, jo jau tagad maratonam pieteikušies gandrīz 2000 dalībnieku no sešām dažādām valstīm, tajā skaitā, no Kanādas, Vācijas, Čehijas, Lielbritānijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas. Tāpēc Hanzas Maiznīca ir īpaši gatavojusies, lai gardo un spēcinošo sviestmaižu netrūktu nevienam. Tiekamies svētdien Valmierā!" aicina AS "Hanzas Maiznīcas" tirdzniecības un mārketinga direktors Edijs Vegners.

Šogad Sportlat Valmieras maratons norisināsies pašā pilsētas sirdī un jaunā trase vedīs cauri pašam pilsētas centram, dodot iespēju ikvienam sekot līdzi skrējēju sniegumam un atbalstīt savējos. Lai noskrietu maratonu – 42,195 km - jāveic pilni četri apļi, bet Hanzas Maiznīcas pusmaratona distanci – 21,097 km - divi apļi. Vēl iespējams būs startēt satelītskrējienā – 5,8 km, kā arī bērnu skrējienā un nūjošanas disciplīnā.

Informāciju sagatavoja
Iveta Endziņa
AS "Hanzas Maiznīcas" mārketinga vadītāja

     [+] [-]

, 2010-09-18 10:25, pirms 14 gadiem
divaini, ka info Hanzas maiznica ieliek, bet kur kads info no organizatoru puses vai portaala sporta zurnalistu puses.