Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Isinbajeva startēs pirmoreiz kopš Londonas olimpiādes

Jānis Pārums

Isinbajeva startēs pirmoreiz kopš Londonas olimpiādes
Jeļena Isinbajeva
Foto: AFP./Scanpix

Daudzkārtējā pasaules rekordiste un divkārtējā olimpiskā čempione kārtslēkšanā, krieviet Jeļena Isinbajeva startēs Dimanta līgas posmā Šanhajā, informē Krievijas Vieglatlētikas federācijas mājaslapa.

Kopumā 18.maijā Šanhajā startēs četri olimpiskie čempioni un trīs pasaules rekordisti. Dalību sacensībās, neskaitot Isinbajevu, apstiprinājuši Arīss Merits, Johans Bleiks, Kirani Džeimss un Londonas olimpisko spēļu sensācija šķēpa mešanā Kešorns Volkots.

Zināms, ka Bleiks sezonu sāks vēl pirms Šanhajas – viņš piedalīsies arī Dimanta līgas posmā Dohā, bet vēl pirms tam startēs arī sacensībās dzimtenē. Džeimss sezonu uzsāks jau šajā nedēļas nogalē. Par Merita sezonas pirmo startu vēl nav skaidrības, bet Isinbajevai sacensības Šanhajā būs pirmās kopš Londonas olimpiskajām spēlēm, kur viņa izcīnīja bronzu.

Izmantotie resursi:
RusAthletics - Легкая атлетика России

  -1 [+] [-]

, 2013-04-12 14:00, pirms 11 gadiem
Super! Lai iet uz Pasaules rekordu!