Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Rubenis: "No kļūdām mācās. Labi, ka šoreiz..."

Jānis Pārums

Rubenis: "No kļūdām mācās. Labi, ka šoreiz..."
Mārtiņš Rubenis (pa kreisi)
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis, kurš svētdien izcīnīja ceturto vietu vīriešu sacensībās un pirmo vietu komandu stafetē, portālam Sportacentrs.com atzina, ka ar startu ir apmierināts, lai gan tika pieļautas kļūdas.

"Domāju, ka viss izdevās pietiekoši labi, vienkārši pārējie bija labāki," filozofiski atzina Mārtiņs Rubenis. "Uz pirmo braucienu bija sagatavotas citas slidas, bija cits priekšstats kā vajadzētu, bet izrādījās, ka tas nebija labākais variants. Iespējams, ka tās pāris simtdaļas arī tur palika. Ar tām jau tika braukts, vienkārši pie dažādiem laika apstākļiem mainās principi, kā slidas tiek gatavotas. Tā kā mums šādos laika apstākļos nebija pieredzes, tad mazliet pats kļūdījos. No kļūdām mācās, tāpēc labi, ka tās tika pieļautas šoreiz [nevis olimpiādē]."

"Abi sacensību braucieni bija līdzīgi. Stafetes braucienu nācās braukt no t.s. sieviešu starta, bet uzskatu, ka tika nobraukts labi. Izdarīju tik daudz, cik šajā brīdī varēju izdarīt un rezultāts ir tāds, kādu esmu pelnījis," piebilda Rubenis.

Šobrīd kamaniņu sportisti jau ieradušies Čezānā (Itālija), kur nedēļas nogalē notiks pēdējais Pasaules kausa posms pirms olimpiskajām spēlēm. Paredzams, ka parīt kamaniņu braucēji uzsāks treniņus. "Jātiek galā ar līdz šim paveikto un jābrauc ar pēc iespējas mierīgāku sirdi, tad viss izdosies," noslēdza Rubenis.

  +4 [+] [-]

, 2010-01-25 20:02, pirms 14 gadiem
"Domāju, ka viss izdevās pietiekoši labi, vienkārši pārējie bija labāki,"

laba atieksme!

  +5 [+] [-]

, 2010-01-25 20:06, pirms 14 gadiem
nu ja laikam jau nav pamata ceret uz medalu OS

  +2 [+] [-]

, 2010-01-25 21:01, pirms 14 gadiem
Šitās pēdējā laika Rubeņa filozofiskās pārdomas man ir līdz kaklam

  +2 [+] [-]

, 2010-01-26 01:19, pirms 14 gadiem
gico rakstīja: "Domāju, ka viss izdevās pietiekoši labi, vienkārši pārējie bija labāki,"

laba atieksme!
Kā tad viņam vajadzēja teikt? Kā Spartaka trenerim Ržigam? "Pirmās trīs vietas nebija priekšā man, es biju labāks!"

  +1 [+] [-]

, 2010-01-26 09:09, pirms 14 gadiem
Laiks sākt braukt! Cik var mācīties it kā Sigulda būtu Šveicē kad nevar tikt trasē. īstā vieta un laiks kad mācīties ir Eoropas čempis Siguldā! Vankuverā ko?