Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Snovbordā triumfē austrāliete Braita

Snovbordā triumfē austrāliete Braita
Tora Braita
Foto: AFP/Scanpix
04:00
Vankūvera 2010, OS-Snovbords, Sievietes, akrobātika (fināls)
Kelly Clark
2.30
Gretchen Bleiler
2.95
Torah Bright
3.65

Aizvadītajā naktī par Vankūveras olimpisko spēļu čempioni snovborda pusrampā kļuva Austrālijas pārstāve Tora Braita, kas cīņā par uzvaru pārspēja Turīnas olimpisko čempioni amerikānieti Hannu Teteri.

Pirmajā braucienā Braita saņēma tikai 5.9 punktus, taču ar uzviju reabilitējās otrajā piegājienā, kad par savu sniegumu nopelnīja 45.0 punktus.

Tetere savu pirmajā braucienā uzrādīto rezultātu (42.4) uzlabot nespēja, samierinoties ar sudrabu.

Tikai 0.2 punktus no Teteres atpalika viņas tautiete Kellija Klāra, ieņemot trešo vietu, bet vietas aiz goda pjedestāla ieņēma Ķīnas, Francijas un Kanādas sportistes.

Vankūveras olimpiāde. Snovbords sievietēm, pusrampā

VietaSportisteValstsPunkti
1.Torah BrightAustrālija45.0
2.Hannah TeterASV42.4
3.Kelly ClarkASV42.2
4.Jiayu LiuĶīna39.3
5.Sophie RodriguezFrancija34.4
6.Mercedes NicollKanāda34.4

Izmantotie resursi:
vancouver2010.com


, 2010-02-19 15:36, pirms 14 gadiem
Nedaudz pārseidzoši rezultāti.
Aleksandrs Starkovs
Foto: Lauris Vīksne, f64
17

Starkovam un olimpiskajiem medaļniekiem - Triju Zvaigžņu ordeņi

Valsts prezidenta kancelejas Ordeņu kapituls nolēmis piešķirt Latvijas futbola izlases un „Skonto” galvenajam trenerim Aleksandram Starkovam valsts augstāko apbalvojumu – Triju Zvaigžņu ordeni.
Aigars Apinis lodes grūšanas sektorā
Foto: Andris Pimenovs
2

Piektdien Vankūverā tiks atklātas X Ziemas Paralimpiskās spēles

Spēles notiks Vankuverā un Vistlerā – kur nupat ir noslēgušas Ziemas Olimpiskas spēles. Šis augstākais sporta forums pulcēs sportistus no visas pasaules un turpināsies līdz 21. martam. Sportisti ar īpašam vajadzībām sacentīsies piecos sporta veidos: hokejā, biatlonā, distanču slēpošanā, kērlingā un kalnu slēpošanā. Ar nožēlu jāatzīst, ka šoreiz Latvijas delegācija šajās Paralimpiskās spēlēs nepiedalīsies. Finansu trūkuma dēļ Latvijas sportisti nevarēja sagatavoties un kvalificēties šīm spēlēm.
Edgars Maskalāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze
242

Maskalāns: "Miņins nepelnīti saņēma gada sportista titulu"

Latvijas bobsleja pilots Edgars Maskalāns intervijā "Latvijas Avīzei" asi kritizējis savu komandas biedru Jāni Miņinu, uzskatot, ka pērnā gada nogalē viņš nepelnīti saņēmis gada sportista titulu. Tāpat Maskalāns izteicis neapmierinātību ar bobsleja saimniecībā pastāvošo kārtību.