Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Noslēgt olimpiādi ar troksni? Rastorgujeva lielā iespēja masu startā

Unibet.com
Unibet.com

Noslēgt olimpiādi ar troksni? Rastorgujeva lielā iespēja masu startā
Andrejs Rastorgujevs
Foto: andrejsrastorgujevs.com

Šodien Soču olimpiskajās spēlēs savu pēdējo staru aizvadīs Andrejs Rastorgujevs, cenšoties veiksmīgajai olimpiādei uzlikt treknu un vēlams arī sekmīgu punktu. Savukārt viņa vietā Latvijas līdzjutēju cerības gatavojas pārņemt bobslejisti, kuriem šodien pirmie divi braucieni.

Oskars Melbārdis bobsleja pilotu pasaulē ielauzies ar patiesu apņēmību un gatavību iesaistīties medaļu dalītāju vidū. Lai arī viņa lielākās izredzes gaidāmas četriniekos, šodien gaidāmie divnieku braucieni arī nav jau laikus pasludināti par nevērtīgiem.

Tiesa, Melbārža un viņa stūmēja Daumanta Dreiškena uzvaras iespēja novērtēta ļoti zemu, proti, ar koeficentu 55,0, bet iespēja iebraukt medaļās ir saņēmusi koeficentu 10,0. Favorītu vidū tikmēr šī sporta veida lielvalstu pārstāvji – ASV, Šveices, Krievijas, Vācijas un Kanādas ekipāžas. Īpašu vērību pelnījis mājinieks Aleksejs Zubkovs, kurš treniņbraucienos noteikti neizlika ne pusi no tā, ko plāno parādīt sacensību laikā. Viņš, bukmeikeruprāt, ir trešais reālākais kandidāts uz zeltu ar koeficentu 3,75.

Savukārt Soču olimpiskās gaitas šodien noslēgs Andrejs Rastorgujevs, kurš sevi lieliski pierādīja biatlona sprintā un iedzīšanā, nodrošinot vietu 15km distancē ar masu startu. Šīs distances skaistums slēpjas tajā faktā, ka teju visi 30 dalībnieki ir reāli spējīgi ielauzties trijniekā, līdz ar to Rastorgujeva atrašanās viņu vidū uztverama ļoti pozitīvi.
Tiesa, līdz ar to konkurentu viņam netrūkst, un bukmeikeri Rastorgujevu novērtējuši kā 21. reālāko zelta medaļas ieguvēju. Savukārt Latvijas vienīgā pārstāvja šajā distancē izredzes iegūt medaļu ir viens pret 14.

Galvenais favorīts – divu Soču zelta medaļu īpašnieks Martēns Furkads, kura zelta medaļas koeficents ir 2,25, kas biatlona sacensībās nemaz tik bieži nav novērojams. Kā ticamākie Furkada pozīciju apdraudētāji tiek uzskatīti norvēģi Emils Hegle Svensens un Ūle Einars Bjerndālens, kuriem attiecīgi piešķirts koeficents 7,50 un 9,00.

Šodien tiks arī aizvadītas noslēdzošās spēles hokeja grupu turnīrā vīriešiem. Sensāciju kārie līdzjutēji var pievērsties Slovēnijas un ASV mačam, kurā tiks izšķirts A grupas uzvarētājas liktenis. ASV gan ir izteiktas favorītes lomā, taču slovēņu spēles olimpiādē (cienīgs 2:5 pret Krieviju un 3:1 pret Slovēniju) mudina domāt, ka „Double Chance” uz slovēņiem ar koeficentu 11,00 ir riska vērts lielums.

Savukārt Krievija sacentīsies ar šajā olimpiādē absolūti izgāzušos Slovākiju, kurai divi zaudējumi ar vārtu attiecību 2:10. Tiesa, uzvara pār Krieviju kritiķus izgaiņātu, un arī paši slovāki ir pietiekami bagāti NHL spēlētājiem, lai par šādu iespēju nopietni padomātu. Koeficents uz to, ka Slovākija gūs vismaz trīs vārtus, ir 4,00.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-16 10:07, pirms 10 gadiem
liela vai ne liela iespēja, bet Andrejam patīk tas, ka viņš kontrol;e /ko dara pretinieki un tas viņam ir liels plus. Atliek tikai sašaut vismaz 19/20 un iespēja uz medāli radīsies pati

  +2 [+] [-]

, 2014-02-16 10:31, pirms 10 gadiem
Kruta slovenija uzvareja sloveniju .autor palabo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja