Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

VSB piedāvā Eirolīgas TOP 16 piektās kārtas cīņas

VSB piedāvā Eirolīgas TOP 16 piektās kārtas cīņas
Jānis Blūms
Foto: onsports.gr

Šonedēļ "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" pārraidīs "Turkish Airlines" Eirolīgas TOP 16 piektās kārtas spēles: Maskavas CSKA – "Nizhny Novgorod", "Laboral Kutxa" – "Emporio Armani", Telavivas "Maccabi" – Madrides "Real", "Barcelona" – Kauņas "Žalgiris" un "Panathinaikos" – "Galatasaray". Baudi basketbolu kanālā "Viasat Sport Baltic"!

"Turkish Airlines" Eirolīgas TOP 16 piektās kārtas spēlēs visnopietnākais pārbaudījums būs Ainara Bagatska "Nizhny Novgorod", kas Krievijas derbijā tiksies ar Maskavas CSKA. Titulētais klubs TOP 16 F grupā ar četrām uzvarām četrās spēlēs dala pirmo vietu ar Pireju "Olympiacos". Dāvja Bertāna "Laboral Kutxa" savā laukumā tiksies ar Milānas "Emporio Armani" un Jāņa Blūma "Panathinaikos", arī savā laukumā, spēlēs ar Stambulas "Galatasaray".

Artūrs Šenhofs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Abām komandām - "Laboral Kutxa" un "Armani Jeans" - bilance ir 1-3. Dāvis Bertāns savās mājās Spānijas čempionāta spēlē pārsteidza "Barcelona", gūdams 19 punktus un realizēdams 5/5 tālmetienus. Viņa komandai un Dāvim jāpārnes šāds sniegums uz Eirolīgu!”

Māris Lindenbaums, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Telavivas "Maccabi" un Madrides "Real" spēle ir pērnās sezonas fināla atkārtojums ar pamainītiem komandu sastāviem. Arī šobrīd abas vienības ir starp Eirolīgas līderiem un cīnās par vadību E grupā. "Maccabi" savās mājās centīsies apturēt "Real" uzvaru gājienu, kas šobrīd ir otrs garākais visā turnīrā."

Māris Lindenbaums, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Barselonas nepārliecinošais TOP 16 sākums sevišķi izpaudies, spēlējot izbraukumā, bet šonedēļ viesu lomā būs viņu pretinieki. "Žalgiris" TOP 16 spēlēs favorītu lomu ieņem ļoti reti un arī šoreiz nebūs tāds gadījums. Taču Kauņas kluba spēlētāju viesošanās Spānijā nereti izvēršas gana interesanta."

Artūrs Šenhofs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Lai cik neticami tas izklausītos, bet šī būs "Panathinaikos" un "Galatasaray" pirmā oficiālā savstarpējā spēle. Komanda, kas uzvarēs šīsdienas mačā nostabilizēsies "play-off" zonā. Jāņa Blūma komanda ir neapšaubāmi favorīti šajā mačā, vienīgi tas būs jāapstiprina arī laukumā!”

"Turkish Airlines" Eirolīgas spēles kanālā "Viasat Sport Baltic":
• Ceturtdien, 29.janvārī 18:55 Maskavas CSKA – "Nizhny Novgorod"
• Ceturtdien, 29.janvārī 21:25 "Laboral Kutxa" – "Emporio Armani"
• Ceturtdien, 29.janvārī 23:30 Telavivas "Maccabi" – Madrides "Real"
• Piektdien, 30.janvārī 21:40 "Barcelona" – Kauņas "Žalgiris"
• Piektdien, 30.janvārī 23:45 "Panathinaikos" – "Galatasaray"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja


Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.