Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionāts hokejā - "Viasat Sport Baltic" tiešraidēs

Rolands Eliņš

Pasaules čempionāts hokejā - "Viasat Sport Baltic" tiešraidēs
Kaspars Daugaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic sāks pārraidīt pasaules hokeja čempionāta spēles Vācijā un Francijā. Latvijas izlase kopā ar Krievijas, Zviedrijas, ASV, Slovākijas, Vācijas, Dānijas un Itālijas izlasēm spēlēs A grupā, kas savas spēles aizvadīs Vācijas pilsētā Ķelnē.Nenokavē pasaules čempionātu hokejā Viasat Sport Baltic kanālā!

Latvijas izlase nedēļas beigās uzsāks savu 21.pasaules hokeja čempionātu Elites divīzijā. Pie Latvijas izlases stūres stājies Bobs Hārtlijs, kurš vēl 2015.gadā tika atzīts par Nacionālās hokeja līgas labāko treneri.Pirmo spēli Latvija aizvadīs sestdien pret Dāniju, bet visā turnīrā mūsu komandas uzdevums ir iekļūt ceturtdaļfinālā. Savukārt runājot par čempionātu kopumā, VSB komentētājs Aivars Zahārovs domā, ka favorīti pasaules čempionātā būs ierastie - Kanāda, Krievija, Zviedrija, Somija. Mazākas izredzes uz zeltu šoreiz ir čehiem un ASV hokejistiem, bet mājinieku vāciešu un francūžu iespējas izcīnīt medaļas ir tikai teorētiskas.

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Šogad ir grūti prognozēt Latvijas izlases izredzes pasaules hokeja čempionātā. Jauns treneris ar jaunu skatu uz izlases spēli un pieeju sagatavošanās procesā, kā arī jauna izlases vadība, kas arī ir veikusi lielas izmaiņas izlases personāla komplektācijā. Šogad arī izlases sastāvā ir pulcēts sabalansēts sastāvs un jāsaka, ka visai interesants modelis, jo īpaši pēc Jāņa Sprukta pieaicināšanas izlasei, kas noteikti dos daudz čempionāta gaitā, ņemot vērā lielo centru deficītu. Sastāvā arī ir vairāki debitanti, bet aizsargs Jānis Jaks, ar Latvijā reti sastopamo "labo" nūjas satvērienu, varētu mūs pozitīvi pārsteigt šajā čempionātā. Ar katru spēli Latvijas izlase demonstrē saturīgāku un stabilāku spēli un atstāj drošas komandas iespaidu, kā to parādīja spēles Vācijā un Bobs Hārtlijs īpaši uzsver to, ka tieši noticēšana saviem spēkiem būs panākumu atslēga Ķelnē. Tādēļ īpaši svarīga ir spēle pret Dāniju, kas var pastiprināt pārliecību un apstiprināt izredzes, vai arī sēt šaubas par savu sniegumu."

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Favorīti pasaules čempionātā būs ierastie - Kanāda, Krievija, Zviedrija, Somija. Šķiet mazākas izredzes uz zeltu šoreiz ir čehiem un ASV hokejistiem, bet mājinieku vāciešu un francūžu iespējas izcīnīt medaļas ir tikai teorētiskas. Protams, ka mājas sienas palīdz, tomēr pēc pārbaudes spēlēm kļuvis skaidrs, ka iekļūšana ceturtdaļfinālā Francijai un Vācijai jau būs panākums. Arī favorītkomandām ir savi vājie punkti - Kanādai uz papīra nepārliecina vārtsargu līnija, krieviem – aizsardzība, somiem un zviedriem atteikuši vairāki līderi. Jebkurā gadījumā čempionāts solās būs interesants un gan jau, ka bez pārsteigumiem neiztiks."

Pasaules hokeja čempionāta spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

• Piektdien, 5.maijā 17:10 Zviedrija– Krievija
• Svētdien, 7.maijā 21:10 Latvija – Slovākija
• Pirmdien, 8.maijā 17:10 Vācija – Krievija

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

  +3 [+] [-]

, 2017-05-03 17:07, pirms 7 gadiem
Pfff VSB....

  +2 [+] [-]

, 2017-05-03 17:38, pirms 7 gadiem
Chiibo8 rakstīja: Pfff VSB....
nu pa TV3 arī būs!

  +2 [+] [-]

, 2017-05-03 17:45, pirms 7 gadiem
Vai arī rādīs Eiroligu?

  -1 [+] [-]

, 2017-05-03 20:00, pirms 7 gadiem
Latvijai būs cīņa par izdzīvošanu, būs labi, ja noturēsies.

     [+] [-]

, 2017-05-03 21:35, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Latvijai būs cīņa par izdzīvošanu, būs labi, ja noturēsies.
To, par ko cīnīsies noteiks jau pati pirmā spēle pret Dāņiem. Ja zaudēs bezcerīgi - tad būs skaidrs, ka cīnīsies par izdzīvošanu. Ja uzvar, tad vēl var mierīgi pasisties par ceturtdaļfinālu.
Dāņi, Slovāki, Vācieši, Itāļi - spēles kur reāli varam cīnīties par punktiem. Patīkami, ka šogad spēles pret vājākām komandām ir sākumā. Zināmā mērā var paspēt kaut cik iespēlēties, nav tā, ka pirmās spēles jau sarauj komandu gabalos, un tad jāmācās spēlēt no jauna, kad tiek līdz īstajiem pretiniekiem.

     [+] [-]

, 2017-05-03 22:16, pirms 7 gadiem
WreckLV rakstīja: To, par ko cīnīsies noteiks jau pati pirmā spēle pret Dāņiem. Ja zaudēs bezcerīgi - tad būs skaidrs, ka cīnīsies par izdzīvošanu. Ja uzvar, tad vēl var mierīgi pasisties par ceturtdaļfinālu.
Dāņi, Slovāki, Vācieši, Itāļi - spēles kur reāli varam cīnīties par punktiem. Patīkami, ka šogad spēles pret vājākām komandām ir sākumā. Zināmā mērā var paspēt kaut cik iespēlēties, nav tā, ka pirmās spēles jau sarauj komandu gabalos, un tad jāmācās spēlēt no jauna, kad tiek līdz īstajiem pretiniekiem.
Pagājušajā čempī ar Zviedriem pirmā spēle bija 1:1, ar čehiem otrā spēle bijām pat vadībā 3:2, bet sķiet pēdējā minūtē čehi mums iemeta. 2014. gada čempī pirmā spēle pret Somiju 3:2 uzvarējām.

     [+] [-]

, 2017-05-04 10:07, pirms 7 gadiem
Paldies. Es jau pēc ČL spēles "tiešraides" atteicos no viņu pakalpojumiem. Izdomās vēl kādas spēles vietā zolītes finālu parādīt.