Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

PSG treneri un to jaunumi

PSG treneri un to jaunumi
Kiljans Mbapē un Lionels Mesi. Foto: JOHN SPENCER/SIPA/Scanpix

PSG jeb Paris Saint – Germain jau vairākas nedēļas ir apspriedis savu stāvokli, runājot par nākamo treneri. Tā kā ir bijuši ļoti daudzi atteikumi, varētu būt tā, ka izvēlētais treneris varētu būt Kristofs Galtjē. Viņš varētu aizstāt galveno treneri Maurisio Početīno, kas varētu atstāt savu amatu tieši pirms gaidāmās sezonas. Tomēr, jebkurā gadījumā PSG nevarēs vēl paziņot jauno treneri, kamēr nebūs veikta abpusēja vienošanās ar tagadējo treneri Maurisio Početīno. Daudziem cilvēkiem, kas atbalsta tieši šo treneri un veic dažāda veida likmes, un izvērtē dažādus tiešsaistes totalizatorus mājaslapā kazinoapskati.com, var mazliet apmulsināt. Tāpēc, ka nevarēs skaidri zināt to, vai cits izvēlētais treneris varētu sniegt labākus vai tādus pašus rezultātus, kā to darīja Maurisio Početīno.

Cilvēki arī ir nopludinājuši sarunas par naudu un arī ir bijis pat minēts Kailiana Mbapes tuvums, toties, viņš nekad nav bijis drošs par šo pozīciju. Ir uzrunāti dažādi cilvēki, kuri varētu uzņemties šo PSG sniegto pozīciju – Zidāns, Masimiliano, Allergi, Marselo Galjardo un arī Antonio Konts. Daudzi uzskata to, ka, ja Kailiana Mbapes varētu iegut šo pozīciju, tad varētu būt ļoti liela nenoteiktība.
Kaut gan ir ļoti daudzi cilvēki, ko PSG velētos redzēt noteiktajā amatā, Zinedīns Zidāns ir arī paudis savu vēlmi atgriezsties trenera amatā. Tiek arī minēts, ka viņš esot saistīts ar Paris Saint – Germain un arī ar Francijas izlasi. Viņš ir izbijis futbolists un ir ārpus spēles kopš 2021.gada maija, kad viņš pameta Madrides Real. Zinedīns Zidāns jau esot ilgu laiku minēts kā Maurisio Početino aizvietotājs PSG, bet šāda veida runas novērsās, jo PSG top sarakstā ierindojās Kristofs Galtjē, kurš arī varētu ieņemt šo amatu. Un arī Zinedīna Zidāna pilnvaroti izsaka to, ka tās ir tikai baumas, ka Zinedīns Zidāns vēlas PSG pozīciju un arī tas, ka PSG nav sniedzis nekādas ziņas par to, ka vēlas sadarboties ar viņu.

Cik zināms, PSG atkila vīlās pēc kārtējās sezonas bez Čempionu līgas trofejas. Tāpēc PSG vēlas veikt dažādas izmaiņās savās aizkulisēs. Vairāk tiek minēts tas, ka jaunais futbola padomnieks Luiss Kamposs vēlas vienkārši atkal apvienoties ar Kristofu Galtjē pēc gūtajiem panākumiem Lillē.

Paris Saint – Germain ir ļoti pārliecināti par to, ka varēs iegūt jaunu menedžeri – treneri jau nākamās nedēļas beigās. Lai gan PSG nav paziņojis vēl par Maurisio Početīno aiziešanu, ir dažādi avoti, kas sniedz ziņas par to, ka PSG un Maurisio Početīno bija panākuši jau vienošanos par šķiršano jau pāris dienas atpakaļ, lai gan Početīno bija atlicis vēl viens gads PSG trenera amata vietā.

Ir dažādi iemesli, kāpēc PSG varētu vēlēties Kristofu Galtjē savā lokā. Pirmkārt, viņam ir lieliski sasniegumi Francijas futbolā. Viņš bija pārņēmis viena kluba vadību, kuram bija problēmas ar izkrišanu (Saint -Etienne), Galtjē klubu aizved līdz pirmai trofei, ko viņi saņēma apmēram pēdējo 30 gadu laikā. Pēc tam Galtjē aizgāja pir Lille. Viņiem arī draudēja izkrišana, bet Kristofs Galtjē nākamajā sezonā viņus aizveda līdz pat otrai vietai līgā un vēlāk jau izcīnīja savu pirmo līgas titulu, apsteidzot pat PSG. Pēdējais, ko Galtjē paveica, aizveda OGC Nice uz piekto vietu šī gada sezonā, lai gan iepriekšējā sezona viņi ieņēma tikai devīto vietu.

Ir dažādi treneri no kā PSG varētu izvēlēties, bet šeit vairāk jāskatās, vai kāds no izvēlētājiem variantiem piekritīs.