Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Jordānija: Lielais fināls – Āzijas kauss gaida

Jordānija: Lielais fināls – Āzijas kauss gaida
(All India Football Federation (AIFF))


Futbola pasaulē nesen notika aizraujošs pusfināls, kur piedalījās Ahmeds bin Alī pret Džordana komandu. Mačs bija pilns ar satraucošiem un neticamiem brīžiem. Spēle noslēdzās ar pārliecinošu Džordana izlases uzvaru. Mača rezultāts bija 2:0. Šī mača galvenās zvaigznes bija spēlētāji Jazans al Naimat un Musa Al Taamari, viņu otrajā puslaikā gūtie vārti atnesa komandai divas derīgas punktu atzīmes. Šis svarīgais brīdis komandas vēsturē Džordana izlasei pirmo reizi aizveda uz Āzijas kausa finālu, atstājot neaizmirstamu iespaidu fanu atmiņā, kā arī apliecinot nacionālās komandas lielos sportiskos sasniegumus. Sīkāk apskatīt turnīra tabulas, komandu sastāvus un maču grafiku var GGBet.

Tikmēr slavenais Dienvidkorejas izlases treneris Jirgens Klinsmans nervozi vēroja spēli. Diemžēl pat viņa bagātā pieredze un stratēģiskā domāšana nespēja palīdzēt komandai cīņā pret Džordana uzbrukumu.

Dienvidkoreja ir slavena ar to, ka gūst vārtus turnīra otrajā pusē, taču šoreiz tā cerības neattaisnoja. Pat neskatoties uz pieliktajām pūlēm, Džordans neļāva sev rezervēt vietu finālā, saglabājot savas aizsardzības necaurlaidību līdz pat mača beigām. Galu galā Jirgena izlase turnīru pameta, šajā saspringtajā pusfināla cīņā neveicot nevienu sitienu pretinieka vārtu virzienā.

Varoņa atgriešanās: Kalvins Filipss noslēdz īri ar “Manchester City” un atgriežas Vesthemā!

Vethems ar prieku paziņoja par savu pirmo guvumu janvāra transfēra logā, kas pastiprināja komandas sastāvu uz atlikušo sezonas daļu. Deivida Moijesa vadībā klubs iznomāja talantīgo futbolistu Kalvinu Filipsu no Mančestras “City”. Šim gājienam ir jāpastiprina komanda un jāpiešķir tai papildu pārliecība un pieredze laukumā.

Anglijas izlases galvenais spēlētājs Kalvins Filipss sācis pilnvērtīgu gatavošanos savai debijai “Hamers” komandas sastāvā nākamajā Premjerlīgas mačā pret “Bornmut” kādā no Londonas stadioniem. Viņa parādīšanās izraisījusi interesi daudzos citu valstu futbola klubos.

Filipss ir nozīmīgs spēlētājs Vesthemas komandā, tāpēc fani ar labu priekšnojautu gaida viņa spēli, cerot, ka viņa spēles īpašības palīdzēs komandai sasniegt jaunus augstumus pašreizējā sezonā.

Ceļš uz triumfu: Čelsija pret Ajaksu – solis pretī pusfinālam ar Barselonu!

“Chelsea” gatavojas tikties ar “Ajax” sieviešu Čempionu līgas ceturtdaļfinālā, šis notikums bija iemesls neskaitāmām diskusijām. Tomēr vēl aizraujošāka ir iespēja pusfinālā tikties ar titula ieguvējiem “Barcelona”. Tikmēr futbola spēles rekordists “Lions” savu maču ar “Benfica” komandu beidza neizšķirti, tādējādi radot iespēju Francijas pusfinālam, ja viņi spēs tikt tālāk.

Mačs starp “Paris Saint-Žermen” un “Haken” pieliek vēl lielāku azartu turnīra gaidām. Šīs aizraujošās iespējas demonstrē, cik ļoti sieviešu Čempionu līga atrodas savas popularitātes virsotnē. Uzticami līdzjutēji jau gaidot gaidāmo maču un negaidītus notikumu pavērsienus ceļā uz galveno balvu.

Trīskārtējais Triumfs: Fodens majestātiski ved Mančestras City līdz uzvarai pār Brentfordu

Par mača zvaigzni, kur “Manchester City” uzvarēja “Brentford”, kļuva slavenais futbolists Fils Fodens. Šis panākums viņus tuvināja Premjerlīgas līderei, “Liverpool”. Tāpat Anglijas izlases pussargs pārsteidza savus fanus ar veiksmīgu hettriku. Viņa sadarbība ar Kevinu De Bruinē un Ērlingu Holannu parādīja lielisku spēli, tādējādi ļaujot komandai gūt panākumus. “Manchester City” tabulā ieņēma otro vietu, no “Liverpool” atpaliekot tikai par diviem punktiem, turklāt esot ar spēli rezervē. Abas komandas demonstrēja satriecošu spēli pirmajā vārtu guvumā, parādot izcilu atjautību un tempu. Fila Fodēna hettriks atnesa komandai jau devīto uzvaru pēc kārtas un piekto Premjerlīgā. Mača galvenie momenti:

● Kevins De Bruinē izdarīja divas golfa piespēles.
● Ērlings Holanns aktīvi sevi parādīja laukumā, bet diemžēl neguva vārtus.
● “Brentford” parādīja saviem konkurentiem, ka var spēlēt līdzvērtīgi ar labākajiem klubiem.

“Manchester City” turpina demonstrēt savu izcilo spēli un kļūst par vienu no galvenajiem pretendentiem uz uzvaru čempionātā. Kamēr “Brentford” atrodas situācijā, kad katrs punktu guvums kļūst ārkārtīgi svarīgs, lai saglabātu palikšanu Premjerlīgā.

Šokējošs paziņojums: Robijs Foulers par Klopu un “Liverpool”

Jirgena Klopa aiziešana no komandas radīja īstu šoku ne tikai “Liverpool” fanos, bet arī kādreizējos kluba spēlētājos, piemēram, Robijā Foulerā. Fouleru pārsteidza trenera lēmums par aiziešanu, tieši laikā, kad “Liverpool” ir līdere Premjerlīgā un turpina cīnīties par četrām trofejām. Spēlētājs uzskata, ka klubs šobrīd ir “uz varenības sliekšņa”.
Bijušais “Sarkano” uzbrucējs Robijs Foulers pauda savu šoku par Jirgena Klopa lēmumu, apgalvojot, ka viņš uzskatījis, ka Klopa vadītais klubs bijis ceļā uz tālākiem panākumiem pēc grandiozu sasniegumu perioda.
Jirgens Klops par “Liverpool” kluba galveno treneri kļuva jau 2015. gadā, kad izlase Premjerlīgā ieņēma 10. vietu. Tā vadības laikā klubs guvis neticamus panākumus, piemēram, uzvaras UEFA Čempionu līgā, Premjerlīgā, pasaules futbola klubu čempionātā, Anglijas kausā, līgas kausā un UEFA Superkausā, kā arī Anglijas Kopienu kausā. Visas šīs balvas padara viņa aiziešanu īpaši emocionālu līdzjutējiem un visiem, kas saistīti ar “Liverpool”.

Jauni izaicinājumi: Southempton pret Liverpool kausā, Līdss ceļā uz uzvaru!

Futbolists Seku Māra atkal jau visus futbola cienītājus pārsteidza ar saviem diviem gūtajiem vārtiem, kad “Southempton” pieveica “Watford” ar rezultātu 3:0 visa čempionāta mačā un tādējādi noorganizēja sev Anglijas kausa piektā raunda cīņu pret “Liverpool”. Tas bija mačs, kad Rasela Martina pārstāvētā komanda demonstrēja savu profesionalitāti. Kad otrajā vārtu guvumā “Saints” pārņēma spēli savās rokās, tad Seku Māra parādīja savu talantu. Viņš 52. minūtē guva vārtus ar pārliecinošu sitienu uzreiz pēc serves, bet tikai sešas minūtes vēlāk atkārtoja savu panākumu, pārsteidzot ar lielisku sitienu no 20 metru attāluma. Krisensio Samervila sitiens komandai izrādījās īpaši svarīgs, dodot viņiem pārsvaru šajā divcīņā. Cīņa starp “Southempton” un “Watford” parādīja, ka “Saints” ir lieliskā formā un ir gatavi stāties pretī spēcīgākajām komandām. Šādas uzvaras tikai nostiprina interesi par futbolu un uzsver katra mača neprognozējamību.

Ne mazāk svarīga futbola ziņa ir “Lids” uzvara pār Plimutas “Argail” ar rezultātu 4:1 pēc laika beigām “Home Park” stadionā. Šis rezultāts nozīmē, ka “Lids” nākamajā kārtā tiksies ar “Aston Villa” vai “Chelsea”. Turklāt “Coventry” uzvaras pār Šefīldas “Wednesday” ar rezultātu 4-1 ļauj viņiem tikt tālāk, kur viņus gaida “Maidstone” no sestās divīzijas.

Šīs divcīņas apliecina, ka futbola azarts turpinās un līdzjutēji var sagaidīt vēl vairāk aizraujošu spēļu un emociju laukumā, kas atstāj vietu pārsteigumam un sajūsmai pirms katra mača.