Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Rodiks: "Vieglāk nepaliks"

Rodiks: "Vieglāk nepaliks"
Endijs Rodiks
Foto: AFP/Scanpix

Pirmdien Vimbldonas vīriešu vienspēļu tenisa turnīrā par lielu pārsteigumu parūpējās taivānietis Jen-Suna Lu, kurš astotdaļfinālā no turpmākās cīņas izslēdza vienu no turnīra favorītiem Endiju Rodiku. Amerikānis pēc mača bija ļoti bēdīgs.

ATP ranga 82. rakete Jen-Suna Lu amerikāni Endiju Rodiku pārspēja piecu setu sīvā cīņā - 4:6, 7:6(3), 7:6(4), 6:7(5), 9:7, kaut arī taivānietis pa visu maču tikai vienu reizi breikoja Rodika servi, toties piektajā setā, kad breikbumba bija arī spēles mačbumba(Lu pa visu spēli tikai divas breika iespējas vien bija).

"Šodien negāja serve. Mani nenobreikoja piecus setus, bet tad savu servi atdevu. Tas bija tiešām slikti. Trīs setus es spēlēju briesmīgi. Pat bija jādomā, kā dabūt bumbas laukumā," saskumis bija Rodiks.

"Domāju, ka Lu spēlēja labi, kontrolējot situāciju laukumā visu dienu. Viņš mainīja virzienus, izsitot mani no balansa. Serves viņam izdevās krietni labākas par tām, kādas tās bija spēlējot pret viņu iepriekš. Neizmantoju savas iespējas, kamēr pretinieks spēlēja ar lielu risku un ar spēles plānu. Tas viņam izdevās, tāpēc uzvaru vairāk pelnījis noteikti bija Lu, " atzina amerikānis.

"Vieglāk nepaliks. Protams, ka rīt pamodīšos ļoti bēdīgs. Ja cilvēks tiek atlaists no darba, viņš nākamajā dienā droši vien nav priecīgā prātā, " nobeidza pagājušā gada Vimbldonas finālists Endijs Rodiks.

Izmantotie resursi:
wimbledon.org

  +4 [+] [-]

, 2010-06-29 09:55, pirms 14 gadiem
Labi, ka esi pašnodarbinātais, Endij. Bet nu šaize liela, tas ir tā kā klients no rīta pasaka, man tavi pakalpojumi (dīls pa miljonu) nav vajadzīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-29 11:08, pirms 14 gadiem
nicks rakstīja: Labi, ka esi pašnodarbinātais, Endij. Bet nu šaize liela, tas ir tā kā klients no rīta pasaka, man tavi pakalpojumi (dīls pa miljonu) nav vajadzīgi.
Te nav gluzhi miljons, bet pieklaajiiga summa gan- 30 tukstoshi latu + vel 180 punkti.

  +1 [+] [-]

, 2010-06-29 12:36, pirms 14 gadiem
Vai tad nu viņam diža problēma ar naudu? Pašciņa iedragāta! Bet tā viņam ir ļoti dārga!

     [+] [-]

, 2010-06-29 17:00, pirms 14 gadiem
Katram novēlu tādu atlaišanu.