Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Zvonarjova: "Nerādīju labāko spēli"

Zvonarjova: "Nerādīju labāko spēli"
Vera Zvonarjova
Foto: AP/Scanpix

Šodien noslēdzās Vimbldonas sieviešu tenisa turnīra fināls, kurā ceturto čempiontitulu ieguva Serēna Viljamsa. Pēc spēles amerikāniete un otra fināliste Vera Zvonarjova sniedza komentārus par maču.

Viljamsa divos setos ar 6:3, 6:2 pārspēja krievieti Veru Zvonarjovu. Tas viņai bija jau ceturtais Vimbldonas čempiones tituls.

Uzvarētāja Serēna Viljamsa īpaši priecīga bija par to, ka apsteigusi līdzšinējo līderi Biliju Džīnu "Grand Slam" titulu ziņā. Serēnai tagad ir 13 prestižo turnīru tituli, bet Džīnai tādi bija 12. "Esmu priecīga, ka man ir izdevies apsteigt Biliju. Vimbldonā spēlēt ir ļoti aizraujoši, nekad nevar zināt, ko nesīs rītdiena."

"Godīgi sakot, es nedomāju, ka šodien spēlēju ļoti labi. Priecājos, ka esmu tam garām, jo pat treniņos neizdevās spēlēt tā, kā gribētos. Šodien pirmā serve nebija augstākajā līmenī, neizdevās tik daudz eisi, cik iepriekšējās spēlēs. Varu uzslavēt tikai pretinieci, jo tas ir viņas nopelns," izteicās amerikāniete.

Saskumusi pēc spēles bija Vera Zvonarjova, kura atzina, ka savu labāko spēli nav rādījusi: "Uzskatu, ka šis nav nekāds labais rezultāts. Joprojām esmu vīlusies. Pat pēc zaudējuma jūtu, ka varēju spēlēt labāk, nekā to darīju šodien. Vienkārši nerādīju savu labāko spēli, tāpēc ir skumji, jo tas bija Vimbldonas fināls, kuru katru dienu sasniegt nevar."

Krievu tenisiste paslavēja arī Serēnu Viljamsu, taču piebilda, ka arī viņa nav neuzveicama: "Serēna tiešām spēlēja ļoti labi, nedodot man nekādas iespējas uzvarēt mačā. Viņa ir parasts cilvēks, nevis mašīna, tāpēc arī Serēnu var uzvarēt, tikai tas ir ļoti grūti. Tad jārāda ir vislabākā spēle."

Izmantotie resursi:
wimbledon.org