Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Nevakcinētais Džokovičs apstiprina: Vimbldonas čempionam ies secen "US Open"

Agris Suveizda

Nevakcinētais Džokovičs apstiprina: Vimbldonas čempionam ies secen "US Open"
Novaks Džokovičs. Foto: Matthew Childs/Reuters/Scanpix

Serbu tenisists un pasaules sestā rakete Novaks Džokovičs sociālo tīklu vietnē Twitter apstiprinājis, ka nevarēs piedalīties sezonas pēdējā "Grand Slam" turnīrā – "US Open", kas ASV lielpilsētā Ņujorkā sāksies pirmdien.

"US Open" nav aizliegusi turnīrā piedalīties nevakcinētām personām, taču nesen paziņoja, ka pakļausies valsts izsludinātajiem noteikumiem, tostarp ieceļošanas ierobežojumam – kopš oktobra ASV liegts ieceļot viesiem, kuri nav izgājuši pilnu vakcinācijas kursu. Pēc šā paziņojuma jau kļuva skaidrs, ka Ņujorkā neredzēsim pagājušā gada finālistu Džokoviču, kurš nupat to arī apstiprinājis.

"Diemžēl šoreiz nevarēšu doties uz "US Open" Ņujorkā. Paldies jums visiem par mīlestības un atbalsta vārdiem. Labu veiksmi visiem spēlētājiem! Uzturēšu sevi labā formā un možā garā un gaidīšu nākamo iespēju sacensties. Uz drīzu tikšanos, tenisa pasaule!" sociālajos tīklos ierakstīja Džokovičs.

Iepriekšējo trīs gadu uzvarētājs Džokovičs tika deportēts no Austrālijas un netika pielaists dalībai "Australian Open", bet serbs piedalījās nākamajos divos "Grand Slam" turnīros – Parīzē viņam ceturtdaļfināls, bet Vimbldonā tituls. Džokovičs par "Grand Slam" čempionu kļuvis 21 reizi – deviņi Melburnas tituli, septiņi Vimbldonas, trīs "US Open" un divi "French Open". Ņujorkā Džokovičs pirms gada ar 4:6, 4:6, 4:6 zaudēja Daniilam Medvedevam, bet pirms tam divreiz sasniedza ceturto kārtu. Ņujorkā viņš triumfējis 2011., 2015. un 2018. gadā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/DjokerNole/stat...

     [+] [-]

, 2022-08-25 23:03, pirms 2 gadiem
Malacis, cepuri nost

     [+] [-]

, 2022-08-25 23:29, pirms 2 gadiem
Kopš oktobra!? Ielido septembrī. Domāju var atļauties

     [+] [-]

, 2022-08-25 23:35, pirms 2 gadiem
visur taisās sertifikatus mest misenē tikai amerikāņi un australiesi ne.