Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Innuss

Zvonarjova: "Klijstersa man nedeva nekādas iespējas"

Zvonarjova: "Klijstersa man nedeva nekādas iespējas"
Vera Zvonarjova un Kima Klijstersa
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī par 2010. gada "US Open" čempioni trešo reizi savā karjerā tika kronēta beļģiete Kima Klijstersa, kura pārliecinoši ar 6:2, 6:1 finālā uzveica krievieti Veru Zvonarjovu. Pēc mača zaudētāja atzina, ka pretiniece spēlējusi lieliski un nav devusi nekādas iespējas šajā mačā.

Čempione Kima Klijstersa atzina, ka uzvarēt palīdzējusi pieredze no pagājušajiem gadiem: "Esmu laimīgi šeit atkal stāvēt kā uzvarētāja. Ņujorka priekš manis ir apbrīnojama vieta. Ir pagājis neticams gads. Pirmo reizi man bija iespēja aizstāvēt "US Open" čempiontitulu. Pēdējās divas nedēļas bija ļoti grūtas, bija jācīnās ar vēju, taču es vienmēr saglabāju ticību. Pieredze noteikti man šodien palīdzēja. Zvonarjova ir uzlabojusi savu spēli. Verai tā tikai jāturpina un arī viņai tas izdosies[uzvarēt "US Open"]."

Tikmēr krieviete Vera Zvonarjova sacīja, ka beļģiete nospēlējusi lieliski: "Viņa [Klijstersa] man nedeva nekādas iespējas aizķerties mačā. Domāju, ka arī fiziskajā zinā viņa bija daudz labāka par mani." Zvonarjova komentēja arī situāciju otrā seta sākumā, kad pēc kārtējās neveiksmīgās izspēles otrā seta sākumā viņa divreiz trieca raketi pret zemi, to salaužot un saņemot brīdinājumu no tiesneša. "Mēģināju meklēt veidus, kā sevi "uzkurināt", lai šajā mačā kaut kas vēl mainītos..."

Izmantotie resursi:
Associated Press


, 2010-09-14 09:06, pirms 14 gadiem
"divreiz trieca raketi pret zemi," Zvonarjovai vispār patīk raketes dauzīt, nav jau pirmā reize. Šoreiz gan neizskatās tik efektīvi, bet man nav iebildumu. Vismaz ir par ko ierēkt
Novaks Džokovičs. Foto: US Open
19

Džokovičs triumfē trīs setos un izcīna 24. "Grand Slam" titulu

Par 2023. gada noslēdzošā "Grand Slam" turnīra "US Open" uzvarētāju aizvadītajā naktī Ņujorkā kronēts serbs Novaks Džokovičs, kurš trīs stundas ilgā cīņā ar 6:3, 7:6(5), 6:3 pieveica Daniilu Medvedevu. Tādējādi Džokovičs atstājis vēsturisku nospiedumu.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
4

Ostapenko pakāpjas uz 16. vietu WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Mūsu vadošā tenisiste Aļona Ostapenko pakāpusies uz 16. vietu, savukārt Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja pacēlusies uz 143. pozīciju.
Koko Gofa. Foto: EPA/Scanpix
19

Gofa atspēlējas, uzspiež savu spēli un izcīna karjeras pirmo "Grand Slam" titulu

ASV lielākajā pilsētā Ņujorkā tuvojas noslēgumam gada pēdējais "Grand Slam" tenisā jeb "US Open". Sieviešu finālā laukuma saimniece Koko Gofa (WTA 6.) pārspēja otro raketi Arinu Sabaļenku - 2:6, 6:3, 6:2.