Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Viljamsa izceļ māsas faktoru: ''Bez Venusas nebūtu Serēnas''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Viljamsa izceļ māsas faktoru: ''Bez Venusas nebūtu Serēnas''
Serēna Viljamsa. Foto: US Open Tennis

Titulētā Serēna Viljamsa, kas šonakt ar zaudējumu ''US Open'' trešajā kārtā, noslēdza profesionālās tenisistes gaitas, intervijā pateicās vecākiem, kā arī izcēla māsas Venusas Viljamsas faktoru, sakot, ka bez viņas nekļūtu par to Serēnu Viljamsu, kas izcīnīja tik daudz uzvaras tenisā.

Naktī uz sestdienu spožo tenisistes karjeru noslēdza Serēna Viljamsa, kas ''US Open'' trešajā kārtā trijos setos ar 5-7, 7-6 (4) un 1-6 piekāpās Aļjai Tomļanovičai.

''Paldies, tēti, zinu, ka skaties. Paldies mammu,'' pēc zaudējuma vecākiem pateicās Serēna Viljamsa, kura neaizmirsa arī māsu Venusu. ''Šīs ir laimīgas asaras. Es nekļūtu par to Serēnu, par kuru kļuvu, bez Venusas. Viņa ir vienīgais iemesls, ka Serēna vispār bija. Šis bijis jautrs ceļojums.''

''Esmu spēlējusi tenisu visu savu mūžu. Varbūt šis šķiet pāragri, bet esmu laimīga, jo šeit arī vēlējos beigt karjeru,'' par karjeras beigām teica Serēna, kura gan kategoriski nenoliedza iespējamu atgriešanos tenisa kortā. ''Nez vai, taču nekad nesaki nekad. Man vienmēr patikusi Austrālija.'' Tieši Austrālijā gaidāms nākamais ''Grand Slam'', kas notiks jau 2023. gadā.

Serēna Viljamsa savas tenisistes karjeras laikā ieguvusi 23. ‘’Grand Slam’’ turnīra titulus. Septiņas reizes sportiste uzvarējusi ‘’Australian Open’’ un Vimbldonā, sešas reizes ‘’US Open’’, bet trīs ‘’French Open’’. Kopumā karjeras laikā Viljamsa izcīnīja 73 vienspēļu titulus, kas ir piektais augstākais rādītājs tenisa vēsturē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/tennis/story/_...