Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja pārvar W-50 turnīra pirmo kārtu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Semeņistaja pārvar W-50 turnīra pirmo kārtu
Darja Semeņistaja. Foto: Deepthi Indukuri / Tennis Karnataka

LETA. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja trešdien Indijā sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Punes W-50 turnīra otro kārtu.

Ar pirmo numuru izsētā Semeņistaja (WTA 142.) pirmās kārtas mačā ar 5-7, 6-3, 6-3 uzvarēja mājinieci Sahaju Jamapalli (WTA 336.).

Otrajā kārtā Semeņistajas pretiniece būs japāniete Naho Sato, kura WTA rangā ieņem 441.vietu.

Par otrās kārtas jeb astotdaļfināla sasniegšanu Semeņistaja nopelnījusi sešus WTA vienspēļu ranga punktus.

Jau vēstīts, ka vienspēlēs startēja arī Diāna Marcinkēviča (WTA 307.), taču viņa pirmajā kārtā ar 6-3, 2-6, 3-6 piekāpās japānietei Mojukai Učijamai (WTA 171.), kura sacensībās izsēta ar trešo numuru.

Par dalību turnīrā Latvijas tenisiste tika pie trim punktiem WTA vienspēļu rangā.

Dubultspēlēs Marcinkēviča pārī ar Somijas pārstāvi Anastasiju Kuļikovu pirmajā kārtā ar 3-6, 6-4, 10:6 pieveica mājinieces Vaišnavi Adkaru un Sahaju Jamapalli, bet ar ceturto numuru izsētās Semeņistaja un Aleksandra Eala no Filipīnām ar 6-7 (7:9), 6-1, 10:7 uzvarēja Juijuņu Li no Taivānas un japānieti Eri Šimizu.

Otrajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā Marcinkēviča/Kuļikova tiksies ar galvenajām favorītēm Neihtu Beinsu no Lielbritānijas un ungārieti Faniju Stollari, bet Semeņistaja/Eala spēlēs ar Džesiju Eniju no ASV un Lēnu Papadaki no Vācijas.

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu gan Marcinkēviča, gan Semeņistaja nopelnījušas pa 11 punktiem WTA dubultspēļu rangā.

Turnīrs Punē notiek uz cietā seguma.

Izmantotie resursi:
LETA