Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere un Petrova sasniedz pusfinālu Memfisā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijere un Petrova sasniedz pusfinālu Memfisā
Līga Dekmeijere

Līga Dekmeijere pārī ar Nadju Petrovu sasniegušas Memfisas WTA „International” sērijas turnīra pusfinālu. 2. kārtas mačā Demeijere un Petrova ar 6:2, 6:4 pieveica ASV tenisistes Džeimiju Hemptoni un Melāniju Udānu.

Pirmajā setā Dekmeijeres un Petrovas duets vienīgo reizi savas serves geimā zaudēja, kad servēja Līga. Latviete bija vājais posms arī otrajā setā.

Tajā amerikānietes neizmantoja astoņas breikbumbas. 3. geimā servējot Līgai, „mūsējās” atspēlējās no 0:40. Lielas problēmas bija arī 7. geimā, taču Līga laboja pati savas kļūdas. Punktu mačam pielika Dekmeijere ar spēcīgu smešu - 6:2, 6:4.

Cīņā par iekļūšanu finālā ar 3. numuru izliktajām Dekmeijerei un Petrovai būs jātiekas ar krievieti Veru Duševinu un Baltkrievijas tenisisti Olgu Govorcovu, kuras Memfisā izliktas ar otro numuru.

Pusfināla sasniegšana Līgai ļāvusi iegūt 130 ranga punktus un 1600 dolāru prēmiju.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...

  +3 [+] [-]

, 2012-02-23 08:39, pirms 12 gadiem
Patkami, ka savas kdas labo un galvenais - uzvar! Lai veicas!

Vismaz uzlaboja garīgo pēc nepārsteidzošās ziņas par Gulbi...

     [+] [-]

, 2012-02-23 10:42, pirms 12 gadiem
labs tandēms - tā turpināt!