Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietim savainojums, pusfinālā netiek ne Tenesī, ne Maiami komandas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lībietim savainojums, pusfinālā netiek ne Tenesī, ne Maiami komandas
Miķelis Lībietis

Ilinoisā (ASV) turpinās NCAA tenisa komandu čempionāta finālturnīrs. Diemžēl pusfinālu nav spējušas sasniegt ne cēsnieka Miķeļa Lībieša pārstāvētā Tenesī universitāte, ne liepājnieces Linas Lileikites Maiami universitāte, turklāt Miķelis ceturtdaļfināla vienspēlē guvis savainojumu, kas var apdraudēt viņa dalību individuālajos turnīros.

NCAA tenisa komandu čempionāts sākās maija otrajā nedēļā. Tajā piedalījās vairāku Latvijas tenisistu pārstāvētās komandas, taču finālturnīrā, kurā piedalās pa 16 labākajām komandām, iekļuva vien Miķeļa Lībieša (Tenesī) un Linas Lileikites (Maiami) pārstāvētās universitātes.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ilinoisā sākās izšķirošie notikumi. Tenesī universitāte, kura izlikta ar 7.numuru, astotdaļfinālā tikās ar Misisipi štata komandu (10.numurs). Šo dueli izdevās uzvarēt ar 4:2, nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā. Tajā pretiniekos stājās ļoti spēcīgā Virdžinījas komanda, kura izlikta ar 2.numuru.

Tenesī pirmo punktu zaudēja jau dubultspēlēs, pie tam neveiksmi cieta arī Lībieša un Hantera Rīses duets. Vienspēlēs Tenesī komandai arī neveicās. Pirmo uzvaru Virdžīnijai deva ranga vicelīders Alekss Domijans, apspēlējot Hanteru Rīsi, bet pēc tam sāpīgs trieciens tika saņemts no pirmo numuru spēles.

Miķelis Lībietis mačā pret Džarmeru Dženkinsu uzvarēja pirmo setu ar 6:4, bet otrajā zaudēja ar 4:6. Otrā seta setbumbas izspēlē Miķelis pie tīkla savainoja kā ceļgalu, tā potīti. Trešajā setā mūsu tenisists vēl izspēlēja trīs geimus (0:3), bet tad izstājās. Mirkli vēlāk Virdžīnijas komanda guva arī ceturto uzvaru, uzstādot cīņas beigu rezltātu – 4:0.

Portālam Sportacentrs.com Lībietis atzina, ka vēl nevar būt drošs par dalību NCAA individuālajos vienspēļu un dubultspēļu turnīros. Par spēlēšanu vai nespēlēšanu tikšot izlemts tikai otrdien (turnīrs sākas trešdien). Ja Miķelis spēlēs, viņš tiks izlikts ar pirmo numuru gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs.

Divas cīņas finālturnīrā aizvadīja arī Lina Lileikite un Maiami komanda (izlikta ar 6.numuru). Astotdaļfinālā ar 4:3 tika uzveikta Ziemeļrietumu universitāte (11.numurs), bet ceturtdaļfinālā ciesta 0:4 sakāve pret Teksasas universitāti (3.numurs).

Linai individuāli pie uzvarām neizdevās tikt. Pirmajā spēlē ar 3:6, 6:4, 5:7 tika zaudēts Belindai Niu, bet otrajā ar 1:6, 4:6 neveiksme pret Nazari Urbinu. Dubultspēlēs Lina nepiedalījās.

Izmantotie resursi:
NCAA.com – The Official Website of NCAA...

     [+] [-]

, 2013-05-20 14:42, pirms 11 gadiem
Veselību Miķelim

     [+] [-]

, 2013-05-20 15:50, pirms 11 gadiem
veseļojies!