Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vēlreiz pārcelts Latvijas un Indijas tenisa komandu mačs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vēlreiz pārcelts Latvijas un Indijas tenisa komandu mačs
Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko 30. jūlijā Igaunijas un Latvijas izlašu mačā Tallinā. Foto: Raul Mee/Postimees/Scanpix

Latvijas tenisistes nākamo cīņu par vietu Billijas Džīnas Kingas kausa finālturnīrā aizvadīs nākamā gada 16. un 17. aprīlī, kad savā laukumā uzņems Indijas komandu, šodien ziņo Starptautiskā Tenisa federācija.

Šim duelim sākotnēji bija jānotiek šī gada 17. un 18. aprīlī, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ visas šosezon neizspēlētās cīņas tika pārceltas uz nākamo sezonu. Jaunais norises laiks tika nozīmēts uz 5. un 6. februāri, taču šajā laikā izlašu mači nevarēs notikt, jo 8. februārī startēs pārceltais "Australian Open", kas notiks trīs nedēļas vēlāk par savu tradicionālo laiku.

Tādējādi izmaiņas notikušas arī citu turnīru plānos, ieskaitot izlašu mačus. Latvija ar Indiju pēc jaunā plāna spēlēs aprīļa vidū, kad notiks arī pirmais Billijas Džīnas Kingas kausa finālturnīrs – no 13. līdz 18. februārim Budapeštā. Latvija Indijas pieveikšanas gadījumā tiks pie iespējas spēlēt 2022. gada finālturnīra kvalifikācijas cīņā.

Latvija šogad kvalifikācijas mačā februārī izbraukumā Everetā (Vašingtonas štats) ar 2-3 piekāpās spēcīgājai ASV izlasei. Aļonas Ostapenko un Anastasijas Sevastovas pārstāvētā komanda pēc atspēlēšanās no 0:2 piedzīvoja neveiksmi izšķirošajā dubultspēlē. Savukārt Indija martā sacentās sešu Āzijas komandu turnīrā Dubaijā un ar 4-1 bilanci ieņēma 2. vietu aiz galvenās favorītes Ķīnas (5-0).

Izmantotie resursi:
https://www.billiejeankingcup.com/e...