Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai zaudējums Ķelnes turnīra 2.kārtā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkevičai zaudējums Ķelnes turnīra 2.kārtā
Diāna Marcinkeviča
Foto: www.katowiceopen.pl

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča šodien nav spējusi tikt pie otrās uzvaras Vācijas pilsētas Ķelnes ITF vienspēļu turnīru. Trijos setos Diānai nācās atzīt ukrainietes Katerina Avdijenko pārākumu – 7:5, 2:6, 3:6.

Šajā nedēļā Ķelnes ITF turnīrā ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru spēlēja divas Latvijas tenisistes un abas vakar tikās 1. kārtas spēlē – Diāna Marcinkeviča (WTA 530.) ar 6:2, 6:2 uzveica Adriju Runču. Šodien Diāna centās tikt pie otrās uzvaras, tomēr tas neizdevās.

Viņas pretiniece bija 23 gadus vecā ukrainiete Katerina Avdijenko (WTA 546.), pret kuru savulaik jau bija zaudēts (pērn Turcijā 3:6, 6:4, 2:6). Arī šīs dienas mačā bija trīs seti, pēc kuriem kortu kā uzvarētāja atstāja ukrainiete – 5:7, 6:2, 6:3. Līdz ar to Diānai turnīrs noslēdzies ar viena reitinga punkta iegūšanu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com