Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

"Australian Open" dubultspēļu turnīrā spēlēs gan Dekmeijere, gan Sevastova

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

"Australian Open" dubultspēļu turnīrā spēlēs gan Dekmeijere, gan Sevastova
Līga Dekmeijere
Foto: Rolands Norietis

Notikusi „Australian Open” sieviešu dubultspēļu turnīra izloze, pēc kuras kļuvis zināms, ka šajā turnīrā spēlēs ne vien vadošā Latvijas dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere (pārī ar Jeļenu Baltaču), bet arī Anastasija Sevastova, kuras pāriniece būs krieviete Marija Kondratjeva.

Jau labu laiku iepriekš bija zināms, ka šī gada „Australian Open” sieviešu dubultspēļu turnīrā startēs Līga Dekmeijere, kurai WTA dubultspēļu rangā šobrīd 70. pozīcija. Par savu pārinieci Līga šoreiz izvēlējusies Ukrainā dzimušo Lielbritānijas pārstāvi Jeļenu Baltaču, kurai dubultspēļu rangā tikai 658. pozīcija, tomēr vienspēlēs viņa ir 83. vietā. Abām sportistēm šis būs pirmais kopīgais turnīrs – cerams, ka sekmīgs. Izlozē tika noteikts, ka viņu pirmās pretinieces būs čehiete Lusija Safarova un kanādiete Aleksandra Vozņaka, kuras labāk zināmas kā vienspēļu speciālistes (attiecīgi 41. un 34. vieta), kamēr dubultspēlēs viņām 120. un 212. vieta. Interesanti, ka pērn Austrālijā Līga spēlēja pārī tieši ar Vozņaku, zaudējot jau pirmajā kārtā.

Pārinieci startam Austrālijā sarunājusi arī Anastasija Sevastova, kurai dubultspēļu rangā pašlaik tikai 246. vieta. Savā debijas reizē „Grand Slam” dubultspēļu sacensībās liepājnieces pāriniece būs krieviete Marija Kondratjeva, kurai dubultspēļu rangā 71. pozīcija. Viņu pirmās pretinieces būs francūziete Virdžinija Razano un beļģiete Janīna Vikmaijere, kuru prioritāte arī ir vienspēles (vienspēļu rangā attiecīgi 19. un 15. vieta, kamēr dubultspēlēs 259. un 80. vieta).

Vīru dubultspēļu turnīram nav pieteicies Ernests Gulbis, kaut arī pēdējos divus gadus viņam izdevies iegūt pa vienam ATP dubultspēļu titulam. Dubultspēļu turnīra izspēle sāksies ne ātrāk kā trešdien, bet jau nākamajā naktī „Australian Open” vienspēļu turnīrā debitēs Sevastova, kura divos naktī pēc Latvijas laika spēlēs pret savu vārda māsu Anastasiju Pavļučenkovu no Krievijas.

Izmantotie resursi:
australianopen.com

     [+] [-]

, 2010-01-17 13:43, pirms 14 gadiem
Sevastova spelees pedejaa arenaa :/ -21.

     [+] [-]

, 2010-01-17 13:48, pirms 14 gadiem
Nu tad jau iespēja redzēt līdzinās nullei... cerams, ka vismaz live score būs pieejams

  +2 [+] [-]

, 2010-01-17 15:00, pirms 14 gadiem
Kā es gaidu atklāšanu ! Ļoti lēnu tās pāris stundiņas velkās, sajūta ka laiks apstājies. Uhh kur negulētas naktis būs

  +1 [+] [-]

, 2010-01-17 16:25, pirms 14 gadiem
ķipa, jau šonakt, ja?
es labprāt livescore pasekojušu

     [+] [-]

, 2010-01-17 19:24, pirms 14 gadiem
Drīz jau sāksies!