Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Dekmeijere un Peletjē pusfinālā netiek

Dekmeijere un Peletjē pusfinālā netiek
Līga Dekmeijere

Latvijas un Kanādas sportistu duets Līga Dekmeijere un Marija īva Peletjē šodien nespēja iekļūt Austrijas pilsētas Lincas WTA dubultspēļu turnīra pusfinālā. Kāju viņām priekšā aizlika čehietes Andrea Hlavačkova un Lusija Hradečka – 6:4, 4:6, 7:10.

Līgas Dekmeijeres un kanādietes Marijas Īvas Peletjē pretinieces Lincas WTA tenisa turnīra ceturtdaļfinālā bija ar 3. numuru izliktās čehietes Andrea Hvalačkova un Lusija Hradečka. WTA dubultspēļu rangā čehietes šobrīd ieņem attiecīgi 62. un 45. vietu, kamēr Dekmeijere un Peletjē ir attiecīgi 75. un 67. pozīcijā. Pirmajā kārtā čehietes savas pretinieces bija apspēlējušas pārliecinošāk un arī šodien bija mača favorītes.

Spēles sākums uz to arī norādīja - jau pirmajā geimā Latvijas un Kanādas duets zaudēja savu servi. Čehietes iegūto pārsvaru noturēja līdz pat seta vidum (4:2), tomēr pēc tam Dekmeijere un Peletjē uzvarēja četrus geimus pēc kārtas, kas ļāva tikt pie panākuma arī pirmajā setā – 6:4. Interesanti, ka vairāk mazo punktu setā gan uzvarēja čehietes (30 pret 29).

Otrā seta sākumā abi dueti prata uzvarēt pie savām servēm, bet piektajā geimā čehietes tomēr tika pie breika. Iegūto pārsvaru Hlavačkova un Hradečka prata nosargāt līdz pat seta izskaņai, uzvarot ar 6:4, kas nozīmēja, ka jāspēlē supertaibreiks. Atgādinām, ka pirmo spēli Lincā Dekmeijere un Peletjē uzvarēja tieši supertaibreikā, tomēr šoreiz sekmes nebija tik labas. Jau pašā sākumā pretinieces panāca 3:0 vadību, ko droši nosargāja visa supertaibreika garumā. Beigās čehietēm uzvara ar 4:6, 6:4, 10:6 un vieta pusfinālā, bet Dekmeijerei un Peletjē turnīrs noslēdzies ar 70 reitinga punktu izcīnīšanu.

Izmantotie resursi:
wtatour.com


, 2009-10-14 23:40, pirms 15 gadiem
ievadā - 6:4, 4:6, 7:10, bet rakstā 6:10.

visumā līdzīga spēle, ceru uz ko labāku nākamajā turnīrā
, 2009-10-15 00:10, pirms 15 gadiem
viens nevainīgs komentārs par godu LOL
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Arata Yamaoka / Ukrainian Tennis federation
7

Sezonas vicelīderes Ostapenko/Kičenoka zaudē "French Open" otrajā kārtā

Francijas galvaspilsētā Parīzē turpinās "French Open" jeb "Roland Garros" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko/Ludmila Kičenoka šodien otrajā kārtā piekāpās moldāvu izcelsmes Čehijas pārstāvei Anastasija Decjukai un Aminai Anšbai - 6:3, 6:7, 2:6.
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: Jimmie48 / WTA
2

Ostapenko/Kičenoka uzvar amerikānietes un lietu, tiekot "French Open" otrajā kārtā

Francijas galvaspilsētā Parīzē turpinās "French Open" jeb "Roland Garros" māla turnīrs. Latvijas tenisa līdere-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko/Ludmila Kičenoka šovakar pirmajā kārtā pārspēja amerikānietes Ešlinu Krūgeri/Slounu Stīvensu - 6:2, 6:2.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
26

Ostapenko apstājas "French Open" otrajā kārtā

Francijas galvaspilsētā Parīzē turpinās "French Open" jeb "Roland Garros" māla turnīrs. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šodien otrajā kārtā piekāpās dānietei Klārai Tausonei - 6(4):7, 6:4, 3:6.