Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja zaudē Čārlstonas "WTA 125" turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Semeņistaja zaudē Čārlstonas "WTA 125" turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā
Darja Semeņistaja. Foto: Kyle Valdez / atxopen.com

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja otrdien piedzīvoja zaudējumu Čārlstonas "WTA 125" turnīra dubultspēļu sacensību pirmās kārtas spēlē.

Semeņistaja pārī ar Meksikas tenisisti Renatu Sarasvu pirmās kārtas spēlē ar rezultātu 6-7 (2:7), 5-7 zaudēja amerikānietēm Deleinai Hjūitai un Marijai Matesai.

Piedzīvojot zaudējumu pirmajā kārtā, Semeņistaja sacensības noslēdza ar WTA dubultspēļu ranga vienu punktu.

Jau ziņots, ka vienspēļu sacensībās Semeņistaja, kura WTA rangā atrodas 110. pozīcijā, kvalifikācijas pirmās kārtas mačā ar 3-6, 1-6 piekāpās amerikānietei Makartnijai Keslerei (WTA 123.).

Turnīrs Čārlstonā cietā seguma kortos norisināsies līdz 16. martam.

  -1 [+] [-]

, 2024-03-13 07:53, pirms 2 mēnešiem
Laikam nekas nesanāks ar tenisu.

     [+] [-]

, 2024-03-13 13:50, pirms 2 mēnešiem
sinogli rakstīja: Laikam nekas nesanāks ar tenisu.
Kamēr tiesneši būs stulbeņi un uzskatīs ka viņi drīkst izlemt kad bumba ir iekšā un kad tā ir ārā un kamēr tiesneši neievēros tenisa noteikumus un pēc sava prāta tiesās mačus, tikmēr Semeņistajai nedz vienspēlēs nedz dubultspēlēs neko nesasniegt.

     [+] [-]

, 2024-03-13 14:11, pirms 2 mēnešiem
WTA derētu ieviest tādu rīku, kurš katru tiesneša lēmumu pārbaudītu un katru tiesneša nepareizo lēmumu izlabotu un tiesnesim par nepareizu un/vai nepamatojamu lēmumu atskaitītu algu. Varbūt tas liks tiem tiesnešiem aizdomāties, kā sportisti jūtas, kad viņiem ir jāzaudē mačs dēļ tiesnešu tizluma, jo tenisisti zaudējot maču zaudē arī naudas balvu un tiesneši nozogot tenisistam uzvaru nozog arī milzīgu naudas balvu.