Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombaham neizdodas sasniegt "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Štrombaham neizdodas sasniegt "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālu
Roberts Štrombahs. Foto: diarioluso-galaico.com

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs ceturtdien Vācijā piedzīvoja zaudējumu Karlsrūes "Challenger 75" pamatturnīra otrajā kārtā.

Cīņā par vietu ceturtdaļfinaļā ATP ranga 452.vietas īpašnieks Štrombahs ar 3:6, 4:6 piekāpās ar ceturto numuru izsētajam Benžaminam Hasanam (ATP 154.) no Libānas.

Jau ziņots, ka Štrombahs turnīru uzsāka ar veiksmīgi pārvarētu kvalifikāciju, bet pirmajā kārtā 6-3, 6-4. pārspēja spāni Danielu Rinkonu (ATP 218.), kurš 2021.gadā uzvarēja ASV atklātā čempionāta junioru turnīrā.

Par divu kvalifikācijas kārtu pārvarēšanu un pamatturnīra otrās kārtas sasniegšanu Štrombahs kopā nopelnījis desmit ATP ranga punktus.

Savukārt dubultspēlēs Štrombahs pārī ar amerikāni Tobiju Kodetu pirmajā kārtā ar 6-2, 6-7 (5:7), 5:10 piekāpās Vācijas un Kazahstānas duetam Rūdolfam Mollekeram/Denisam Jevsejevam.

Turnīrs norisinās māla seguma kortos.