Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Vajag atgriezties desmitniekā un uzvarēt vēl vienā "Grand Slam""

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Vajag atgriezties desmitniekā un uzvarēt vēl vienā "Grand Slam""
Aļona Ostapenko. Foto: WTA Korea Open Tennis

Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko atklāj, ka jaunajā sezonā vēlas atriezties pasaules ranga desmitniekā, mēģināt uzvarēt "Grand Slam" un ļoti labi nostartēt olimpiskajās spēlēs. Par to tika vēstīts LTV1 raidījumā "Sporta studija".

Mūsu spēlētāja šo gadu noslēdz kā pasaules 13. rakete (augstāk finišēja tikai 2017. gadā). "Man liekas, ka kopumā bija diezgan laba sezona. Uzvarēju turnīrā un gadu pabeidzu "top 15"," saka Aļona Ostapenko, kura patlaban gatavojas nākamā gada izaicinājumiem. "Soli pa solim vajag atgriezties "top 10" un mēģināt uzvarēt vēl vienā "Grand Slam"."

"Gada sākumā diezgan svarīgi ir nospēlēt labi, lai gūtu to pārliecību," saka tenisiste. "Prieks, ka šogad biju divos "Grand Slam" ceturtdaļfinālos, kas ir labs sasniegums. Man gan labs sasniegums ir tikai uzvarēt, jo esmu līdere. Man patīk uzvarēt, nepatīk zaudēt pusfinālā un ceturtdaļfinālā."

Nākamvasar olimpiskās spēles risināsies Parīzē, kur 2017. gadā Ostapenko izcīnīja "French Open" titulu. "Tas ir ļoti nozīmīgs turnīrs, jo notiek reizi četros gados. Ceru, ka mana trešā olimpiāde būs mazliet labāka nekā pirmās divas. Parīzē man ir ļoti labas atmiņas. Ja turnīrs notiks "Roland Garros", cerams, varēšu ļoti labi nostartēt un nest Latvijas vārdu."


Izmantotie resursi:
LTV1 raidījums "Sporta studija" / Replay

  +4 [+] [-]

, 2023-12-12 01:21, pirms 5 mēnešiem
Ostija tik pozitīva, tik forši!
Ps. Sevai arī novēlu top 100, paceltu Latvijas izlasi augstumos!

  +3 [+] [-]

, 2023-12-12 07:26, pirms 5 mēnešiem
Abam novelu TOP panakumus naakmaja gadaa! Sevai vel sogad. Uzvaret pedeja gada WTA turnira!!!

  -2 [+] [-]

, 2023-12-12 09:01, pirms 5 mēnešiem
Regbists rakstīja: Abam novelu TOP panakumus naakmaja gadaa! Sevai vel sogad. Uzvaret pedeja gada WTA turnira!!!
Ar tādām tenisistēm kā Ērika Andrējeva, Alizē Kornē, Elizabete Kočiareto, Aranča Rusa, Tu laikam joko.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-12 10:39, pirms 5 mēnešiem
Jācīnās būs nopietni,lai veiksme Aļonu neatstāj,tad ieceres piepildīsies.Ceru,jaunajā sezonā būs daudz interesantu maču un panākumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2023-12-12 11:27, pirms 5 mēnešiem
Paslavēšu Jeļenu, bet ne jau par tenisa spēli un manierēm, bet ka viņa ir prasmīga saimniece un prot gatavot garšigus ēdienus, tas daudz ko pozitīvu liecina par cilvēku. Katram ir savi plusi un mīnusi.

     [+] [-]

, 2023-12-12 13:20, pirms 5 mēnešiem
Čurbinātors rakstīja: No viņām tikai Aranča ir vienā turnīra zarā ar Sevu .. 🤣😂🤦🏽‍♂️
Arī Kočiareto ir vienā zarā ar Sevastovu. Kočiareto ir visreālākā Sevastovas pretiniece pusfinālā.

     [+] [-]

, 2023-12-12 19:24, pirms 5 mēnešiem
Lai to izdarītu, Aļonai Ostapenko ir jāpārtrauc strīdēties ar tiesnešiem un apstrīdēt katru viņu lēmumu, tad kad viņai mačs neiet tā kā viņai gribētos un tad kad viņa zaudē savai pretiniecei plus viņai jāiemācās būt pacietīgai un nospēlēt radoši un stabili.