Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Ostapenko turnīru Sanktpēterburgā sāks pret ķīnieti, Gulbis spēlēs Francijā

Ostapenko turnīru Sanktpēterburgā sāks pret ķīnieti, Gulbis spēlēs Francijā
Aļona Ostapenko. Foto: AFP/Scanpix

Noskaidrojies, ka Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko nākamnedēļ WTA 500 turnīru Sanktpēterburgā sāks pret 20 gadus veco ķīnieti Vengu Ksinju. Tikmēr Ernests Gulbis piedalīsies ''Challenger'' turnīrā Francijā, kur viņa pretinieks pirmajā kārtā vēl nav zināms.

WTA 500 ranga turnīrs Sanktpēterburgā notiks no 7. līdz 13. februārim un kā vienīgā no Latvijas tajā piedalīsies Aļona Ostapenko (WTA 25.). Sanktpēterburgā Ostapenko izlikta ar septīto numuru un pirmajā kārtā latvietei ielozēta 20 gadus vecā ķīniete Venga Ksinju (WTA 86.).

Sportistes līdz šim nav viena pret otru spēlējušas. Sanktpēterburgā ar pirmo numuru izlikta Marija Sakari, kamēr ar otro igauniete Anete Kontaveita. Pret Kontaveitu Ostapenko var sanākt spēlēt pusfinālā, ja abas sportistes tik tālu nokļūs. Otrajā kārtā Ostapenko spēkosies pret Andrea Petkoviču un kvalifikācijas uzvarētāju.

Turnīrs tiek spēlēts iekštelpās uz cietā seguma. Balvu fonds ir ap 735 tūkstošiem dolāru. Jeļena Ostapenko uzvarēja turnīrā 2015. gadā, kad tas vēl bija kā Starptautiskās Tenisa federācijas turnīrs. Sākot ar 2016. gadu, tas iekļāvies WTA tūrē. Pirms gada uzvarēja mājiniece Darja Kasatkina, kas finālā uzvarēja Margaritu Gasparjanu.

Tikmēr Ernests Gulbis (ATP 265.) no 7. līdz 13. februārim piedalīsies ''Challenger'' turnīrā Francijā. Pirmajā kārtā viņa pretinieks vēl nav zināms, jo par to kļūs kvalifikācijas uzvarētājs. Uzvarot pirmajā kārtā, Gulbim otrajā būs jāspēlē pret pāra Filipa Horanska un kvalifkācijas uzvarētāja labāko. Gulbis nav izsēto vidū, bet kā pirmais izsēts mājinieks Benžamins Bonzi.

Izmantotie resursi:
https://www.atptour.com/en/scores/c...


, 2022-02-06 10:57, pirms 2 gadiem
Sarrrrrauj!!!
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
4

Ostapenko/Kičenoka piekāpjas Madrides 1/4 fināla izšķirošajā taibreikā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien 1/4 finālā zaudēja ar pirmo numuru izliktajam Beļģijas-Taivānas duetam Elīzai Mertensai/Suvei Sei - 7:6(0), 2:6, 7-10.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
19

Madrides 1/8 finālā Ostapenko atzīst Žabēras pārākumu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko 1/8 finālā zaudēja Āfrikas labākajai tenisistei Onsai Žabērai - 0:6, 4:6.
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: Jimmie48 / WTA
2

Ostapenko/Kičenoka atspēlējas un iekļūst Madrides 1/4 finālā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien 1/8 finālā pārspēja Lielbritānijas-Čehijas duetu Ketiju Boulteri un Marketu Vondroušovu - 6:3, 7:6(6).