Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2981, Did:0, useCase: 3

Dominikānas Republikas tenisa kapteinis: ''Sagaidām, ka ar Latviju būs ļoti interesants duelis''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Dominikānas Republikas tenisa kapteinis: ''Sagaidām, ka ar Latviju būs ļoti interesants duelis''
Niks Hārds un Pīters Bertrāns. Foto: DR1

LETA. Dominikānas Republikas vīriešu tenisa izlase sagaida, ka tai būs interesants Deivisa kausa duelis ar Latviju, trešdien preses konferencē uzsvēra pretinieku kapteinis Huans Berrido-Fernandes.

Piektdien un sestdien tenisa centrā "Lielupe" abas izlases aizvadīs savstarpējos mačus Deivisa kausa Pasaules otrajā grupā.

"Tenisa centrs, pilsēta, cilvēki - viss ir lieliski. Esam ļoti apmierināti un sagaidām, ka būs ļoti interesants duelis. Cienām Ernestu Gulbi, kurš ir ļoti labs spēlētājs. Būs laba mačsacīkste," pauda Berrido-Fernandes.

"Bija pietiekami daudz laika, lai sagatavotos. Visi labākie spēlētāji ir pieejami, visi ir gatavi. Mēģināsim parādīt savu labāko sniegumu. Par pretiniekiem zinu ļoti maz, taču, redzot iepriekšējos rezultātus, varam izsecināt, ko viņi var parādīt," uzsvēra Latvijas komandas kapteinis Deniss Pavlovs.

Ceturtdien turpat nacionālajā tenisa centrā "Lielupe" norisināsies Deivisa kausa spēļu oficiālā izloze.

Latvijas komandas sastāvā iekļauti Ernests Gulbis (ATP 297.), Roberts Štrombahs (ATP 561.), Kārlis Ozoliņš (ATP 1203.), Daniels Tens un Miķelis Lībietis (dubultspēļu ATP 1388.).

Pretinieku pirmais numurs ir Niks Hārds (ATP 259.) un komandā iekļauti arī Pīters Bertrāns (ATP 552.), Roberto Sids Subervi (ATP 597.) un pieredzējušais Viktors Estreja Burgoss, kurš rangā nav atrodams, bet savulaik sasniedza 43.pozīciju.

Dominikānas Republika pasaules rangā atrodas 53.vietā, kamēr Latvija ir par četrām pozīcijām zemāk - 57.vietā.

Biļetes uz Deivisa kausa spēlēm iespējams iegādāties biļešu tirdzniecības vietnē "aula.lv". Spēlēm nav plānota televīzijas tiešraide.

Pirmās grupas zaudētājas un otrās grupas uzvarētājas cīnīsies pirmās grupas "play-off" turnīrā, bet otrās grupas zaudētājas "play-off" spēlēs tiksies ar labākajām izlasēm trešās grupas reģionālajos turnīros.

Marta sākumā duelī par vietas saglabāšanu Deivisa kausa Pasaules otrajā grupā Latvijas izlase ar kapteini Ernestu Gulbi laukumā ar 3-2 pārspēja Taizemi.