Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2959, Did:0, useCase: 3

LTS prezidents Gulbis duetā ar Lībieti centīsies noslēgt dueli pret dominikāniešiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

LTS prezidents Gulbis duetā ar Lībieti centīsies noslēgt dueli pret dominikāniešiem
Latvijas vīriešu tenisa izlase. Foto: Raimonds Volonts/LTS

Šodien pulksten 14:00 tenisa centrā ''Lielupe'' turpināsies Deivisa kausa pasaules otrās grupas duelis starp Latvijas un Dominikānas Republikas izlasēm. Kā pirmie kortā dosies vakar par LTS prezidentu ievēlētais Ernests Gulbis un Miķelis Lībietis, aizvadot dubultspēli. Uzvarot mačā, Latvija garantēs triumfu visā duelī.

• Vakar Deivisa kauss Jūrmalā startēja ar divām vienspēlēm. Tajās uzvaras izcīnīja gan Kārlis Ozoliņš, gan Roberts Štrombahs, Latvijai nonākot viena panākuma attālumā no uzvaras summā.

• Šodien panākumu visā duelī var nodrošināt jaunievēlētā Latvijas Tenisa savienības prezidenta Ernesta Gulbja un Miķeļa Lībieša duets, kuriem dubultspēlē pulksten 14:00 pretī stāsies Huans Berrido un Viktors Estreja.

• Latvijas vienspēļu pirmais numurs Gulbis dubultspēles aizvada tikai Deivisa kausa ietvaros, bet viņa pārinieks Lībietis tajās specializējas. Tenisists nesen atsācis karjeru un pagājušajā nedēļā triumfēja ITF turnīrā Slovēnijā.

• 39 gadus vecais Berrido ATP dubultspēļu rangā nav atrodams, bet viņa partneris Estreja ieņem 1023. pozīciju.

• Nepieciešamības gadījumā pēc dubultspēles duelis starp latviešiem un dominikāniešiem turpināsies ar vienspēlēm. Tajās Štrombahs spēlēs ar Niku Hārdu, bet Ozoliņam pretī stāsies Pīters Bertrāns.

• Spēļu translācija nav plānota.