Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Paess un Stepaneks liedz Braieniem sasniegt rekordu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Paess un Stepaneks liedz Braieniem sasniegt rekordu
Vīriešu dubultspēļu čempioni
Foto: AP/Scanpix

Par „Australian Open” vīriešu dubultspēļu turnīra čempioniem šodien kļuva čehs Radeks Stepaneks un indietis Leanders Paess, kuri fināla cīņā ar 7:6(1), 6:2 pārspēja par favorītiem uzskatītos dvīņubrāļus Bobu un Maiku Braienus. Tādējādi brāļiem vēl neizdevās kļūt par „Grand Slam” tituliem bagātāko duetu.

ATP dubultspēļu ranga līderi, amerikāņi Bobs un Maiks Braieni līdz šim ir izcīnījuši 11 kopīgus „Grand Slam” dubultspēļu titulus, bet uzvarot šodien varēja atkārtot Džona Ņūkomba un Tonija Roša rekordu - 12 tituli (viņiem daļa titulu pirms profesionālās tenisa ēras sākuma). Līdz pat finālam dvīņubrāļi tika, taču tajā viņus apturēja indieša Leandera Paesa un čeha Radeka Stepaneka jaunizveidotais duets – 7:6(1), 6:2.

Abiem čempioniem šis tituls bija īpaši svarīgs – Stepanekam tas ir pirmais „Grand Slam” tituls, bet Paesam pirmo reizi izdevies uzvarēt Melburnā, kas nozīmē, ka tagad indietim ir visu četru „Grand Slam” turnīru vīriešu dubultspēļu trofejas. „Es zinu, ko viņam nozīmē šis turnīrs un šis tituls. Tagad viņam ir visi lielie tituli, esmu priecīgs, ka man izdevies palīdzēt viņam piepildīt sapni”, pēc mača atzina Stepaneks.

Tikmēr pārāk noskumuši nebija arī brāļi Braieni, īpaši jau Bobs, kurš domās jau bijis pavisam citur – viņa sievai kuru katru brīdi gaidāmas dzemdības. Kopumā Melburnā Braieniem izdevies triumfēt piecas reizes.

Izmantotie resursi:
Home - Australian Open Tennis Championships...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja