Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Trīs beļģietes iekļūst Maiami ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Trīs beļģietes iekļūst Maiami ceturtdaļfinālā
Kima Klijstersa
Foto: AFP/Scanpix

Maiami WTA tenisa vienspēļu turnīrā aizvadītajā naktī noteiktas visas ceturtdaļfinālistes. Viņu vidū būs visas trīs vadošās Beļģijas sportistes – Kima Klijstersa, Žustīna Enina un Janīna Vikmaijere. Klijstersai ar 6:4, 6:0 izdevās uzveikt pērnā gada Maiami čempioni Viktoriju Azarenku.

Kādreizējās WTA ranga līderes Kima Klijstersas un Maiami sacensību pērnā gada čempiones Viktorijas Azarenkas cīņa tika uzskatīta par intriģējošāko 4. kārtas dueli. Diemžēl kaut cik sīva cīņa iznāca tikai pirmajā setā, kurā beļģiete uzvarēja ar 6:4. Otrajā setā visi jautājumi par šīs spēles uzvarētāju jau bija noņemti un Klijstersa pārliecinoši iesoļoja ceturtdaļfinālā, kurā tiksies ar austrālieti Samantu Stosuru. Viņai divos setos izdevās apspēlēt Indianvelsas čempioni Jeļenu Jankoviču. Tikmēr otra Beļģijas zvaigzne Žustīne Enina pārliecinoši tika galā ar krievieti Veru Zvonarjovu, nodrošinot ceturtdaļfināla spēli pret dānieti Karolīnu Vozņacki.

Pamatīgu zaudējumu ar pirmo numuru izliktajai krievietei Svetlanai Kuzņecovai sarūpēja francūziete Mariona Bartoli. Pats spēles sākums starp abām tenisistēm iznāca līdzīgs un pēc pieciem geimiem vadībā bija krieviete – 3:2. Diezin vai kāds šajā brīdī varēja iedomāties, ka spēles nākamos 10 geimus uzvarēs Bartoli, bet tieši tā arī notika. Krievietes zaudējuma iemesls gan bija pleca savainojums un pēc spēles viņa bija kritiska pret sevi: „Man vajadzēja izstāties krietni ātrāk. Es nevarēju uzņemt servi, vēlāk nevarēju arī uzservēt. Nevajadzēja sevi mocīt, bet tas bija manis pašas lēmums pabeigt spēli.” Bartoli pretiniece ceturtdaļfinālā būs beļģiete Janīna Vikmaijere, kura visai viegli tika galā ar šveicieti Timeju Bačinski.

No nepatikšanām prata izmukt trīskārtējā šī turnīra čempione Venusa Viljamsa. Spēlē pret slovākieti Danileu Hantuhovu viņa atradās iedzinējos ar 1:6, 0:2, tomēr spēja atgūties un uzvarēt kā otro setu, tā trešo – 7:5, 6:4. „Protams, labāk ir uzvarēt pārliecinoši, bet noder arī šādi panākumi”, pēc uzvaras sacīja amerikāniete, kura par vietu pusfinālā spēkosies ar polieti Agnešku Radvansku. Šī spēle un cīņa starp Bartoli un Vikmaijeri notiks jau šodien, bet pārējos divus ceturtdaļfināla mačus plānots izspēlēt trešdienas vakarā.

4. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(13) Marion Bartoli – (1) Svetlana Kuznetsova6:3 6:0
(2) Caroline Wozniacki – (22) Anastasia Pavlyuchenkova6:2 6:2
(3) Venus Williams – (19) Daniela Hantuchova1:6 7:5 6:4
(14) Kim Clijsters – (4) Victoria Azarenka6:4 6:0
(6) Agnieszka Radwanska – Yaroslava Shvedova6:1 6:4
(9) Samantha Stosur – (7) Jelena Jankovic6:1 7:6(9)
Justine Henin – (11) Vera Zvonareva6:1 6:4
(12) Yanina Wickmayer – Timea Bacsinszky6:0 6:1

Ceturtdaļfinālu spēļu pāri

SpēleBetsafe.com prognoze
(2) Caroline Wozniacki – Justine Henin
(3) Venus Williams – (6) Agnieszka Radwanska
(9) Samantha Stosur – (14) Kim Clijsters
(12) Yanina Wickmayer – (13) Marion Bartoli

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

     [+] [-]

, 2010-03-30 11:38, pirms 14 gadiem
Un visām arī ir iespēja tikt pusfinālā, ko arī novēlu!

     [+] [-]

, 2010-03-30 15:04, pirms 14 gadiem
Iespaidīgi!