Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Lielbritānijas pirmā rakete Dreipers izstājas no Tokijas ceturtdaļfināla

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lielbritānijas pirmā rakete Dreipers izstājas no Tokijas ceturtdaļfināla
Džeks Dreipers. Foto: Vassil Donev/EPA/Scanpix

No Tokijas ATP 500 sērijas turnīra savainojuma dēļ izstājies Lielbritānijas labākais tenisists Džeks Dreipers, kurš šodien nepabeidza ceturtdaļfināla dueli pret francūzi Igo Umbēru.

23 gadus vecais Džeks Dreipers pirmajā setā piekāpās ar 5:7, bet otrā seta sākumā viņš ņēma medicīnisko pārtraukumu un saņēma aprūpi vēdera rajonā. Atrodoties iedzinējos ar 1:2, Dreipers pieņēma lēmumu par spēles pārtraukšanu, sāncensim dodot biļeti uz pusfinālu.

Pusfinālā Umbērs spēkosies pret čehu Tomāšu Mahaču, kurš divos setos ar 7:6(2) un 6:3 pieveica amerikāni Aleksu Mihelsenu. Pusfināls notiks pirmdien.

Pasaules ranga 20. numurs Dreipers šomēnes "US Open" sasniedza karjeras pirmo "Grand Slam" pusfinālu, kurā piekāpās Jannikam Sinneram. Dreipers kortā trīs reizes izvēmās, līdzīgas veselības likstas viņu piemeklēja arī "Australian Open" laikā. Toreiz britu tenisists norādīja, ka problēmas saistītas ar stresu.

Par vietu Tokijas pusfinālā cīnās arī Kejs Nišikori pret Holgeru Rūni un Arturs Filss pret Benu Šeltonu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/ar...