Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Šarapova vēl nav atguvusies no Vimbldonā piedzīvotā kritiena

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šarapova vēl nav atguvusies no Vimbldonā piedzīvotā kritiena
Marija Šarapova Vimbldonā
Foto: PA Wire/Scanpix

WTA ranga vicelīdere Marija Šarapova arvien vēl nav gatava atgriezties sacensību apritē, svētdien paziņojot par nepiedalīšanos Toronto "Premier" turnīrā.

Marija Šarapova nav spēlējusi kopš 26. jūnija, kad Vimbldonas 2. kārtā sensacionāli zaudēja tobrīd ranga 131. vietā esošajai portugālietei Mišelai Laršerei De Britu – 3:6, 4:6.

Šarapovai jaunā trenera Džimija Konorsa vadībā bija paredzēts spēlēt 5. augustā Toronto startējošajā "Rogers Cup", kas ir "Premier" sērijas sacensības. Krievijas pirmā rakete svētdien dalību no turnīra atsauca gurna savainojuma dēļ.

Minētajā Vimldonas mača Šarapova vairākas reizes paslīdēja uz mitrā zāliena un acīmredzot vēl nav spējusi pilnībā atgūties no diskomforta. Šarapova mēģināšot spēlēt Sinsinati "Premier" turnīrā, kas sāksies 12. augustā un lielākajai daļai būs pēdējā pārbaude pirms "US Open".

Vimbldonā kritienus, kuru rezultātā tika gūti savainojumi, citu starpā piedzīvoja arī Viktorija Azarenka un Huans Martins Del Potro. Viņi spēlēs jau nākamajā nedēļā – Vika Karlsbādē, bet Del Potro Vašingtonā.

     [+] [-]

, 2013-07-29 16:41, pirms 11 gadiem
Gan jau meņģējas ar savu bulgāru Facebokā gan redz, ka cītīgi arī trenējas, protams, kā parasti !