Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Zināmas visas "Sony Ericsson Championships" dalībnieces

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Zināmas visas "Sony Ericsson Championships" dalībnieces
Venusa Viljamsa
Foto: AFP/Scanpix

Šodien noskaidrojās pēdējā dalībniece, kura kvalifcējusies sezonas noslēdzošajam WTA turnīram - ''Sony Ericsson Championships'', kas jaunnedēļ norisināsies Dohā (Katara). Tajā piedalīsies šogad astoņas veiksmīgākās tenisistes.

Šonedēļ WTA tūrē norisinās divi turnīri (Maskavā un Luksemburgā), kuros vēl dažām tenisistēm bija cerības iegūt nepieciešamos punktus, lai ielēktu ''Dohas vilciena pēdējā vagonā''. Vietu prestižajā turnīrā, kura balvu fonds sastāda 4,55 miljonus ASV dolāru pirms šīs nedēļas jau bija nodrošinājušas septiņas tenisistes - māsas Viljamsas, krievietes Jeļena Dementjeva, Dinara Safina un Svetlanda Kuzņecova, dāniete Karolīna Vozņacki un spēcīgākā Baltkrievijas tenisiste Viktorija Azarenka.

Par pēdējo astoto vietu cīnījās četras tenisistes, no kurām visas izvēlējušās Maskavas turnīru. Poliete Agņeška Radvanska un itāliete Flavija Penneta cerības zaudēja pēc izstāšanās pirmajā kārtā, un par atlikušo ceļazīmi sacentās Vera Zvonarjova un Jeļena Jankoviča. Pirms Kremļa kausa izcīņas serbietei bija niecīgs piecu punktu pārsvars. Tas nozīmēja, ka Maskavā Zvonarjovai jātiek tālāk par Jankoviču. Taču tā nenotika. Šodien Zvonarjova zaudēja otrās kārtas mačā bulgārietei Cvetanai Pironkovai (0:6, 2:6), bet Jankoviča vēl pirms spēles pret Lūsiju Šafarovu jau nodrošinājusi biļeti uz Dohu.

''Sony Ericsson Championships'' turnīrs Dohā norisināsies no 27. oktobra līdz 1. novembrim. Pērn šajā turnīrā uzvarēja Venusa Viljamsa, kura trīs setos apspēlēja Zvonarjovu. Arī nākamgad turnīrs notiks Dohā, bet pēc tam tas uz trīs gadiem pārcelsies uz Stambulu.

"Sony Ericsson Championships" dalībnieces (pēc ranga)

VTenisisteValsts
1.Dinara SafinaKrievija
2.Serēna ViljamsaASV
3.Svetlana KuzņecovaKrievja
4.Karolīna VozņackiDānija
5.Jeļena DementjevaKrievija
6.Venusa ViljamsaASV
7.Viktorija AzarenkaBaltkrievija
8.Jeļena JankovičaSerbija

Rezervistes: Agņeška Radvanska, Vera Zvonarjova.

Izmantotie resursi:
sonyericsson-championships.com

  -4 [+] [-]

, 2009-10-22 16:22, pirms 15 gadiem
cik neinteresants sastāvs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-22 18:22, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: pedejos gados shaja ranga ir ljooti minimalas izmainjas un tadas taas bus vel paris turpmakos gadus.. taa ka samierinies...



tapat ir ar vīriem, arii tur gadu no gada izmainjas ir nelielas.. un tadas tas arii bus turpmakos gadus...
Ir ienākuši Delpo , Monfiss , Tsonga , Simons,Murrejs , Soderlings, Verdasco un tie ir tikai daži , varbūt viņi nav uzreiz ielēkuši desmitniekā ,bet viņi ir kļuvuši par elites spēlētājiem , par tiem kuri turās augšā cita latiņa tā teikt.Liekās,ka viņi tūrē ir tik sen ,bet tie ir tikai nieka 2 gadi ,un 2 gadi ir nekas.Vienkārši mēs esam pieradināti , lai notiktu lielas izmaiņas tad kādam 17 gadniekam būsu jāizsit Rodžers no troņa.

     [+] [-]

, 2009-10-22 18:36, pirms 15 gadiem
Vēl piebildīšu, ka dāmām arī ir 3 izmaiņas, no tām 2 tīnītes iekļuvušas pagrābt miljonu.

     [+] [-]

, 2009-10-22 19:28, pirms 15 gadiem
varēja jau Sharapovu un Clijstersu uzajcināt.

     [+] [-]

, 2009-10-23 16:53, pirms 15 gadiem
gucs17 rakstīja: varēja jau Sharapovu un Clijstersu uzajcināt.
Šeit nevienu neaicina, piedalās tikai 8 labākie uz šo brīdi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja