Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Indianvelsas finālā Jankoviča un Vozņacki

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Indianvelsas finālā Jankoviča un Vozņacki
Karolīna Vozņacki
Foto: AFP/Scanpix

Svētdien par Indianvelsas WTA turnīra galveno balvu sacentīsies serbiete Jeļena Jankoviča un dāniete Karolīna Vozņacki, kuras aizvadītajā naktī svinēja itin pārliecinošas uzvaras pusfinālos pret attiecīgi Samantu Stosuru un Agnešku Radvansku.

Indianvelsas dāmu turnīrā vakar notika abas pusfināla cīņas. Pirmajā no tām tikās serbiete Jeļena Jankoviča un austrāliete Samanta Stosura. Serbiete turnīra sākumā rādīja nepārliecinošu sniegumu, bet nu ir ieskrējusies, ko pilnībā var sacīt arī par pusfinālu. Jankovičai izdevās atšifrēt Stosuras servi un uzvarēt 6:2, 6:4. „Uzvaras iemesls bija labā serves uzņemšana. Viņai (Stosurai) ir viena no labākajām servēm dāmu tenisā, bet man izdevās ar to tikt galā”, pēc spēles sacīja Jankoviča, kura Indianvelsas finālā spēlēs pirmo reizi karjerā. Kopumā viņai šis būs jau 23 WTA vienspēļu fināls, līdz šim 11 uzvaras un 11 zaudējumi finālos.

Otra titula tīkotāja ir dāniete Karolīna Vozņacki, kura polieti Agnešku Radvansku uzveica ar 6:2, 6:3. „Uzskatu, ka nospēlēju labu spēli. Mēs ļoti labi zinām viena otru, spēli, plusus un mīnusus. Bet man vajadzēja cīnīties līdz pat pēdējai izspēlei, jo Agneška nekad nepadodas”, sacīja Vozņacki. Tāpat dāniete izteica cerības, ka viņai izdosies pacīnīties par uzvaru svētdienas finālā, kaut arī bilance pret Jankoviču viņai nav iepriecinoša – 0:3.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

     [+] [-]

, 2010-03-20 11:10, pirms 14 gadiem
Kaut kāda nedaudz pieņēmusies svara vozņacki