Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Bagdatis Vimbldonā nespēlēs, Bartoli lēmumu paziņos rīt

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bagdatis Vimbldonā nespēlēs, Bartoli lēmumu paziņos rīt
Markoss Bagadatis
Foto: AFP

Vimbldonas tenisa turnīrs ies secen kiprietim Markosam Bagdatim, kurš nākampirmdien startējošo turnīru būs spiests izlaists ceļgala savainojuma dēļ. Neskaidrības ir par francūzietes Marionas Bartoli piedalīšanos.

2006.gada Vimbldonas pusfinālists Bagdatis aizvakar Hertogenbošas turnīrā spēlē pret Reimonu Sluiteru guva ceļgala savainojumu un izstājās no turnīra, bet šodien kiprietis paziņoja, ka savainojums ir diezgan nopietns, un viņš būs spiests izlaist Vimbldonas turnīru. Bagdata vietu ieņems ''laimīgais zaudētājs'' Karols Beks no Slovākijas (143.vieta ATP rangā).

Neskaidrības pastāv par francūzietes Marionas Bartoli līdzdalību turnīrā. Šodien viņa Īstbornas turnīrā pusfinālā guva gurna savainojumu un savu lēmumu par piedalīšanos Vimbldonas turnīrā paziņos rīt.

     [+] [-]

, 2009-06-19 20:16, pirms 15 gadiem
Badatis vai arī Bagdatis, bet nu par vienu potenciālo Gulbja konkurentu mazāk..

     [+] [-]

, 2009-06-19 23:41, pirms 15 gadiem
Pārsvarā visiem ceļgali un pleci Ernestam jau arī šis tas bija ar ceļgaliem..

     [+] [-]

, 2009-06-20 23:20, pirms 15 gadiem
[quote mafija]
Pārsvarā visiem ceļgali un pleci Ernestam jau arī šis tas bija ar ceļgaliem..
[/q
Tā ir, ka agrā vecumā iedomājas sevi par norūdītiem un nav spēlējuši saudzējoši, kā tas izdevies Federeram un arī neatceros, ka nu jau seniori savā laikā būtu bijuši tik traumatiski. Jā, ar katru paaudzi izturība mazāka...