Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Enina 2010. gadā vairs nespēlēs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Enina 2010. gadā vairs nespēlēs
Žustīne Enina
Foto: AFP/Scanpix

Beļģijas tenisiste Žustīne Enina paziņojusi, ka 2010. gada tenisa sezona viņai ir noslēgusies. Rehabilitācijas process pēc Vimbldonas tenisa turnīra laikā gūtā elkoņa savainojuma nenorit tik veiksmīgi kā cerēts, tāpēc kādreizējā WTA ranga līdere nolēmusi lieki neriskēt un turnīros atgriezīsies tikai nākamgad.

Atgādinām, ka šī gada sākumā 28 gadus vecā beļģiete atgriezās profesionālajā tenisā. Jau pirmajā WTA turnīrā Brisbenā Enina bija tuvu čempiones titulam, tomēr finālā piekāpās savai tautietei Kima Klijstersai. Līdz finālam viņa tika „Australian Open” turnīrā, kur atzina amerikānietes Serēnas Viljamsas pārākumu. Sezonas turpinājumā Enina tika pie diviem tituliem, uzvarot turnīros Štutgartē un Hertogenbošā, taču Vimbldonas turnīrā ne vien zaudēja 4.kārtā (atkal jau tautietei Kimai Klijstersai), bet arī guva elkoņa savainojumu.

Sākotnēji beļģiete paziņoja, ka nevarēs spēlēt līdz rudenim, izlaižot arī „US Open”, bet nule savā interneta mājaslapā paziņojusi, ka rehabilitācijas process tomēr būs vēl ilgāks, kas nozīmējot, ka šī sezona viņai beigusies. Pirmo treniņus Enina uzsākšot oktobrī, kas būs jau gatavošanās process nākamā gada turnīriem. WTA rangā beļģiete šobrīd ieņem 14. pozīciju.

Izmantotie resursi:
Justine Henin - Official Website

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-18 20:17, pirms 14 gadiem
labi vien ir. tie allez ir kaitinoši
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja