Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Favorītēm nedienas Dubaijas turnīrā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Favorītēm nedienas Dubaijas turnīrā
Regīna Kuļikova
Foto: AFP/Scanpix

Dubaijas WTA „Premier” tenisa vienspēļu turnīrā šodien tika aizvadītas trešās kārtas spēles un tika fiksēti vairāki pārsteigumi. Zaudējumus cieta ar 1. un 2. numuru izliktās sportistes Karolīna Vozņacki un Svetlana Kuzņecova, bet cīņas turpina pērnā gada čempione Venusa Viljamsa.

Apvienoto Arābu Emirātu pilsētā Dubaijā šodien vajadzēja izspēlēt astoņas 3. kārtas spēles un pārsteigumu netrūka. Jau pašā dienas sākumā no turnīra izstājās ar 1. numuru izliktā dāniete Karolīna Vozņacki, kurai divos setos vajadzēja atzīt Izraēlas sportistes Šaharas Pēras pārākumu – 2:6, 5:7. Pēras pretiniece cīņā par pusfinālu rīt būs ķīniete Na Li, kurai izdevās neticama atspēlēšanās pret francūzieti Marionu Bartoli – 11 (!!!) uzvarēti geimi pēc kārtas un no 3:6, 2:5 uz 3:6, 7:5, 6:0. Nedaudz vēlāk no sacensībām izstājās arī ar 2. numuru izliktā krieviete Svetlana Kuzņecova, kura trijos setos piekāpās savai tautietei, 21 gadu vecajai Reginai Kuļikovai. Viņa WTA rangā šobrīd ieņem tikai 99. vietu un turnīru iesāka no kvalifikācijas, bet nu tikusi labāko astotniekā. Kuļikovas nākamā pretiniece būs Anastasijas Sevastovas pāridarītāja, poliete Agneška Radvanska, kurai sagrāva itālieti Flaviju Pennetu – 6:3, 6:0.

Viegli 3. kārtas mača sākumā pret baltkrievieti Olgu Govorcovu negāja arī pērnā gada čempionei Venusai Viljamsai. Praktiski visu pirmo setu viņa bija iedzinējos, bet pārvērta maču no rezultāta 3:5. Amerikānieti izdevās uzvarēt ne vien nākamos četrus, bet arī vēl sešus geimus pēc kārtas otrajā setā, iekļūstot ceturtdaļfinālā. Tajā viņas pretiniece būs krieviete Anastasija Pavļučenkova, kurai Viljamsa pērn zaudējusi divkārt. Visbeidzot pēdējo ceturtdaļfināla pāri veidos baltkrieviete Viktorija Azarenka un krieviete Vera Zvonarjova. Abu pēdējā savstarpējā cīņa bija „Australian Open” turnīrā Melburnā, kad trijos setos uzvarēja Azarenka.

”Barclays Dubai Tennis Championships”, 3. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
Shahar Peer - (1) Caroline Wozniacki6:2 7:5
Regina Kulikova - (2) Svetlana Kuznetsova7:5 6:7(2) 6:4
(3) Venus Williams - Olga Govortsova7:5 6:0
(4) Victoria Azarenka - Anna-Lena Groenefeld6:1 4:6 6:3
(12) Vera Zvonareva - (6) Jelena Jankovic6:3 6:2
(7) Agnieszka Radwanska - (10) Flavia Pennetta6:3 6:0
(8) Na Li - (11) Marion Bartoli3:6 7:5 6:0
Anastasia Pavlyuchenkova - Daniela Hantuchova6:3 6:4

Ceturtdaļfinālu pāri

Spēle
(3) Venus Williams - Anastasia Pavlyuchenkova
(4) Victoria Azarenka - (12) Vera Zvonareva
(7) Agnieszka Radwanska - Regina Kulikova
(8) Na Li - Shahar Peer

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com